sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Harja- ja rikkalapiosetin keväthuolto

Iris Hantverk harja- ja rikkalapiosetti on meidän arkemme pelastus. Se on kököttänyt uskollisesti keittiön seinustalla ja useamman vuoden ajan. Päätin palkita uskollisen ystävän perusteellisella keväthuollolla.


Hioin varsiosan hieman tummumaan päässyttä kahvaosaa hienolla hiekkapaperilla. Pyyhin pölyt pois ja sivelin pintaan mehiläisvaha-parafiiniöljyseosta. Vaha oli helppoa levittää ja kuivui nopeasti. Yksi käsittely riitti.


Varren kuivettua pesin muovisen rikkalapio-osan kevyellä pesuaineliuoksella. Harjaosan pesin Lilly's Eco Clean pyykinpesuaineesta ja vedestä sekoitetulla miedolla liuoksella. Huuhtelin harjaosan hyvin ja puristelin käsin mahdollisimman kuivaksi. Jätin harjan lappeelleen sanomalehden päälle kylpyhuoneen lattialle kuivumaan. Harja kuivui lattialämmityksen päällä nopeasti ja seuraavana aamuna minua odotti raikas ja puhdas harja. Harja armas hohtaa nyt puhtauttaan ja ilostuttaa minun arkeani kauniilla ja kätevällä olomuodollaan.Cilla's webshopissa ja putiikissa on Iris Hantverk kampanja parhaillaan menossa ja saat harja- ja rikkalapiosetistä ja muista kauniista arjen käyttöesineistä 15% alennuksen 13.3. saakka. Alennus aktivoituu webshopin kassalla koodilla: KEVÄTSIIVOUS. Torstaina 13.3. Viipurinkadun putiikilla vierailee Iris Hantverk maahantuojan edustaja Suvi. Tervetuloa ostoksille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti