tiistai 4. maaliskuuta 2014

Kokonaan kotimaisia kertopuukalusteita

Sain hiljattain ensituntumaa Punkaliven tuotantoon, kun putiikille saapui pieni erä heidän tuotteitaan. Yritys valmistaa MetsäWoodin Kerto -puusta valmistettuja kalusteita ja säilytysjärjestelmiä. Punkalive toimii Punkaharjulla, Suomen kauneimmaksi sanotulla paikkakunnalla.


Kertopuu on havupuuviilusta valmistettua levyä, joka työstetään kestäviksi kalusteiksi. Kertopuu on raikkaan ja elävän näköistä. Siinä on myös kivan rouhea tuntu, mikä lisää sen luonnonmukaista fiilistä. Puuraaka-aine on sertifioitua kuusipuuta, joka on korjattu Itä-Suomen metsistä, sadan kilometrin säteellä Punkaharjun tuotantolaitokselta.
Lokerikkojakkaroista suurin (noin 70cm korkea suorakaiteen muotoinen) lähti uuteen kotiin saman tien, enkä edes ehtinyt kuvata sitä. Sarjaan kuuluu paljon kivoja tuoleja, palleja, erilaisia säilyttimiä ja muita kalusteita. Mitäs sanotte, otetaanko näitä Cilla's valikoimiin? Entä oletteko törmänneet Punkaliven tuotantoon tai kertopuutuotteisiin aikaisemmin? Iloista viikkoa kaikille!2 kommenttia: