lauantai 13. syyskuuta 2014

Cilla's Jerry Bag

Pieni putiikki poikii mukavasti uusia kontakteja ja ystävyyksiä. Vastapäisen Love, Peace, Sushi -ravintolan omistaja Boyoung piipahti taannoin kivan näköinen reppu selässään putiikilla. Kyselin repun alkuperää ja hän esitteli minut ystävälleen Jy Parkille, reppujen suunnittelijalle.Aaltoyliopistossa opiskellut Jy on suunnitellut reput ja toimii mukana Jerry Bag -yrityksessä. Jerry Bag suunnittelee ja valmistaa kestävän kehityksen tuotteita Ugandassa Afrikassa. Yritys tukee vedenhankintaan liittyviä käytännön hankkeita Ugandassa ja haluaa tuoda vesipulaa ihmisten tietouteen maailmanlaajuisesti.

Cilla's haluaa olla mukana talkoissa ja myy reppuja putiikilla. Valikoimissamme on kahdenlaisia reppuja. Original on ommeltu aidosta jerrykanisterista, millä kuljetetaan vettä ugandalaisissa kylissä. Jokaista myytyä Original -repua vastaan yritys huolehtii sadan litran vesimäärän puhdistuksesta.

Toinen malli on nimeltään Standard. Tämä tukevasta puuvillasta ommeltu reppu on kopio kierrätetystä PE-muovista valmistetusta vedenkantorepusta. Jerry Bag valmistaa yrityksensä voittorahoilla muovisia reppuja ugandalaisille lapsille helpottamaan vedenkantamista.


Saimme näitä reppuja pienen erän myyntiin ja lisää on tulossa myöhemmin syksyllä. Toivottavasti saamme nämä hyvän mielen reput myös webshopiin myyntiin siinä vaiheessa. Siihen asti tervetuloa putiikille sovittelemaan reppuja. Lisää yrityksestä voit lukea täältä: klik.

Alla olevassa kuvassa Jy Park istuu Ugandalaisten lasten ympäröimänä. Jos mietit, mistä hän on sinulle aikaisemmin tuttu, voin helpottaa asian muistamista. Hän on suunnitellut Habitaressa ja viimeisimmässä Avotakassa esillä olleen Pukki-pöydän. Jy lähettää lämpimiä terveisiä kaikille Cilla's ystäville.


4 kommenttia:

 1. On muuten makee reppu, varsinkin toi Standard! Mun pitää harkita repun hankkimista, koska monesti on vaikeuksia kauppakassien kanssa, kun toisessa kädessä kulkee kyynärsauva. Juuri Tukholman reissulla ystävän kanssa ääneen mainittiin, että pitäisi olla reppu, kun ostokset ei meinanneet mahtua kyytiin ( olin liikkeellä pyörätuolilla) :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks olekin Etanaelli! Reppu on kyllä tosi kätevä apuri, mutta useasti meinaa meiltä aikuisilta autolla liikkuvilta unohtua käytöstä. Tukholman reissuilla niitä pitäisi tosin olla vähintään kaksi, kun niitä ostoksia on tarjolla niin paljon. :)

   Poista
 2. Hieno idea kivan näköisiä reppuja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi, kiva kun kävit kommentoimassa! :)

   Poista