perjantai 19. syyskuuta 2014

Cilla's Terrible Twins ja kampanjakoodi

Ihanat "Kauheat Kaksoset" ovat saapuneet Cilla'siin. Yritys on kotoisin Insjöstä Taalainmaalta ja saippuakauhan takana häärivät sisarukset Sara ja Karin. Homma lähti liikkeelle sisarusten ompelemista vehnäpusseista. Sara ja Karin asuivat 1990-luvulla Englannissa jossa he alkoivat ommella lämmitykseen tarkoitettuja vahnäpusseja. Pussit menivät hyvin kaupaksi Camden Marketilla ja sisaruksista tuli tunnettuja. Heidän massasta poikkeava pukeutumisensa suurine olkatoppauksineen puhututti myös ja näin nimi Terrible Twins sai alkunsa.Yritys valmistaa vehnäpussien lisäksi nykyisin myös Spa-tuotteita. Cilla's valikoimiin saapui saippuoita, tuoksukynttilöitä, kylpysuolaa ja tiskiainetta. Saippuoita ja tuoksukynttilöitä löytyy kolmessa eri tuoksussa. Numero 3 tuoksuu pirteälle granaattiomenalle, numero 4 herkulliselle jasmiinille ja appelsiinille ja numero 5 todella raikkaalle puhtaalle pyykille. Tuotteet löytyvät täältä: klik.

Kylpysuolaa on tarjolla jasminiin ja appelsiinin tuoksuisena ja se on pakattu todella kauniiseen suurikokoiseen lasipulloon. Tiedättehän näitä vanhoja apteekkipulloja, mitä näkyy nyt todella paljon sisustuslehtien sivuilla. Luulen, että joudun aloittamaan tuotetestauksen juurikin tästä tuotteesta ihanan pullon takia.


Mitäs tykkäätte Terrible Twinseistä? Ovatko sinulle jo entuudestaan tuttuja? Entä mikä tuoksuista kuulostaa parhaalta? Ihanaa perjantai-iltaa kaikille. Minä taidan ehtiä juuri sopivasti jasmiinin ja appelsiinin tuoksuiseen kylpyyn ja sitten TV:n ääreen Samulin seuraan.

Psst. Samulista innostuneena ja ihanan viikonlopun kunniaksi pistimme Terrible Twins tuotteille tutustumiskampanjan pystyyn. Koodilla TT saat webshopista viikonlopun ajan 15% tutustumisalennuksen tuotteista. Tervetuloa ostoksille!


4 kommenttia:

 1. Ihania uusia tuotteita kaupalla :)
  Mukavaa viikonloppua kamuseni <3

  t.Sanna

  VastaaPoista
 2. Vieläköhän näitä on tulossa valikoimiin? :) t. Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anna ja anteeksi kun nyt vasta palailen. Viestisi ilmestyi nyt vasta tänne blogiin. :( Uskoisin, että näitä on taas tulossa keväämmäällä, alkuvuoden alennusmyyntien jälkeen. Hyvää uutta vuotta!

   Poista