keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Cilla's Rains

Keli on parhaimmillaan lähes kesäinen, vaikka syyskuuta jo eletäänkin. Parempi varautua tuleviin syyskeleihin kuitenkin ajoissa. Cilla's valikoimiin on ihan pian saapumassa Rains sadetakkeja ja -asusteita. Tunnetteko jo tanskalaisen Rainsin?


Inspiraatio tuotesarjan kehitykseen on lähtöisin Kööpenhaminan sateisilta kaduilta. Mallistossa yhdistyvät moderni kaupunkilaiselämä ja tarve käytönnölliselle pukeutumiselle. Iloiset ja kirkaat värit tuovat piristystä sadepäiviin, kun taas malliston mustat, harmaat ja tummansiniset takit ja asusteet tuovat helppoutta business-pukeutumiseen. Tyyli ja toiminnallisuus lyövät sulavasti kättä tämän tanskalaisen brandin tuotteissa.Klassiset mallit tuovat pitkäikäisyyttä tuotteille. Näitä sadetakkeja on tarkoitus pitää käytössä pitkään. Useimmat malleista ovat myös unisex-malleja, mikä lisää kivasti takkien käyttömahdollisuuksia.

Cilla's mallistoon päätyi klassisia suoria takkimalleja kahdessa eri pituudessa sekä Curve-mallia. Tämä supernaisellinen malli sopii sekä korkojen että kumppareiden kanssa käytettäväksi. En myöskään voinut vastustaa sateenkestäviä suuria reppuja, jotka ovat ihan must asuste sateisen talven työmatkoille.1 kommentti: