keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Amerikan aamuja

Pikainen lomapostaus ennen päivän seikkailuihin sukeltamista. Rakastan näitä aurinkoisia Etelä-Kalifornian aamuja. Aikaerosta johtuen olemme olleet liikkeellä melko aikaisin ja päässeet useana aamuna ihailemaan auringonnousua rannalle.
 Muistaako joku teistä vielä tämän talon?

Lokkien jahtaaminen raikkaassa meri-ilmassa tekee ihmeitä ruokahalulle. Onneksi hyvän aamiaisen hankkiminen ei ole täällä vaikeaa. Ainoa hankaluus on valinnanvaikeus... pannukakkuja, french toasteja, muffinseja vai hilloleipiä?

Tänään on vuorossa päivä Disneylandissa Mikin ja kumppaneiden kanssa. Iloista iltaa kaikille teille lukijoilleni!

7 kommenttia:

 1. Kiva kuulla teidän matkasta! Ihania kuvia! Oi, pitäkää hauskaa! Taru :)

  VastaaPoista
 2. Toinenkin Taru huhuilee terveisiä! :)

  VastaaPoista
 3. Hmmmm, talo näyttää tutulta, mutta juuri mietin että mistäs 90-luvun sarjasta tuo olikaan...?

  VastaaPoista
 4. Tuttu on torppa. Hitsiläinen... Ei se Dylanin kämppä ollut tässä alkuperäisessä BH90210:ssa?

  tippi

  VastaaPoista
 5. Jäi vaivaamaan, joten kävin tsekkaamassa vastuksen googlesta :D Hihhii. Harrastin tuota samaa tärkeiden talojen bongaamista taannoisella Nykin reissulla :)

  tiinatippi taas

  VastaaPoista
 6. Kiitos Tarut terveisistä, olitte kovasti ajatuksissani reissulla molemmat!

  Kiitos kommenteistanne Niinuska ja Tippi. Talo on tosiaan Beverly Hills 90210 sarjassa esiintynyt beach house. Muistelen myös, että tämä rantatalo tuli kuvioihin vähän myöhemmin ja Dylanit ja muut asuivat tuon postiosoitteen mukaisesti siellä Beverly Hillsissä.

  Tuo talo on muuten myynnissä. Rapiat 20 milljoonaa dollaria tarvittaisiin ainoastaan tuohon "kesämökkiin". Taitaa jäädä haaveeksi...

  Tippi, kävitkös Sinkkuelämää Carrien asunnoilla Nykissä?

  VastaaPoista
 7. Googletin nimenomaan "dylan's house" ja tuo talo tuli heti :) Kyllä vain kävi, ja otettiin potretteja puolin ja toisin siinä edessä :D Jätettiin myös roposet paikalla olleeseen lippaaseen "löytökoirille" tms. Myös frendien ja Huxtable-perheen talot bongattiin samalla keikalla, melko lähellä toisiaan kun sijaitsivat. Muistaakseni :D

  VastaaPoista