maanantai 21. tammikuuta 2013

Formexin kuulumiset

Olin loppuviikosta Formex-messuilla Tukholmassa the Organic Companyn mukana. Aikaa jäi mukavasti myös kevät- ja kesäuutuuksien tsekkaamiseen muillakin osastoilla.

The Organic Companyn osasto oli todella kaunis ja tuotemerkin henkeen hyvin sopiva. Uusia tuotteita oli myös esillä ja ne saivat hyvän vastaanoton. Uudet jättikassit, pienet keittöpyyhkeet / servetit ja lasten pitkät ruokalaput saapuvat Suomeen helmikuun puolella.





Tässä myös Cilla's webshopista tuttujen L:a Bruketin, Oisoioin, Vanilla Flyn ja Bloomingvillen osastojen tunnelmia.


Aurinkoinen L:a Bruketin Karin ja ihanat tuotteet.
L:a Bruketin huulivoidepuikot tiukassa ojennuksessa.

Suloiset Oisoioin korivalaisimet

Oisoioin koripunotut isot kesälyhdyt
Oisoioin ihania keraamisia tuikkuastioita.

Oisoioin metallilyhtyjä.

Oisoioin bambukulhoja ja korurasioita uusissa kesäsävyissä. 

Vanilla Flyn julisteita.
Vanilla Flyn julisteita valmistetaan nyt myös narujulisteena. 
Bloomingvillen mood board!


Yleisesti messujen ilmeestä mieleeni jäi värikylläisyys. Kevä- ja kesämessut ovat toki aina syksyn messuja värikkäämmät, mutta nyt jotenkin erityisesti. Viime keväiset haalean hillityt pastellit tekivät tilaa kirkkaammille ja heleämmille väreille. Useilla valmistajilla näkyi esim. kirkasta vadelmanpunaista hehkuvaan koralliin yhdistettynä sekä runsaasti muita räväköitä karkkivärejä. Lasipullot ja -astiat ovat nyt todella suosittuja ja niihin laitetaan kevään kunniaksi kauniita oksia. Käy tsekkaamassa myös Cilla's Facebook-sivun värikäs kevät albumi: Cilla's Facebook / värikäs kevät











Valkoista ja vaaleaa näkyi toki paljon myös, mutta maalaisromanttisuus ja pitsisyys oli selvästi pienemmässä roolissa. Luonnon materiaaleja, kuten puuta ja nahkaa oli runsaasti esillä. Näihin oli useasti yhdistetty neutraaleja ja murrettuja sävyjä. Etnisyys pilkahteli esiin mm. kelim- ja Afrikkakuosien muodossa.







Tässä vielä muutamia hauskoja kuriositeetteja. Haluaisitko sinä pinkin tai kullanvärisen puutarhaletkun pihallesi ensi kesänä? Entä miltä maistuisi aamukahvi the mother tai gods gift -kupista? Tekstivaihtoehdoista löytyi myös räväkämpiä vaihtoehtoja kuten "bitch". Minä taitaisin kuitenkin toivoa tuollaisen ensiksi mainitun itselleni.











4 kommenttia:

  1. Äh miten ihania inspiraatiokuvia! Tuollaiset koripunotut lyhdyt olisi ihanat meidän terassille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, olen samaa mieltä kanssasi Anniinamaaria. Ne ovat todella ihania! Mietinkin juuri, että käyttääköhän muutkin kesäisin lyhtyjä terassilla. Minä olen tottunut polttamaan kynttilöitä lyhdyissä läpi vuoden, valoisasta kesästä huolimatta. :)

      Poista
  2. Ihania kuvia. Näistä mun lempparit oli nuo keraamiset tuikkuastiat ja keltainen lankakori.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lumi! Webshopista löytyykin jo yhdenlaistan keraamista tuikkukippoa ja juurikin pohdiskelen noiden muiden ottamista valikoimiin. Lankakoreja oli paljon esillä ja minustakin tuo keltainen oli ihanan pirtsakka. Se taisi olla Ferm Livingin mallistosta.

      Poista