keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Happy New Year 2013

Vuosi vaihtui jälleen ja tuntuu hyvältä aloittaa uusi ajanjakso elämässä. Askartelimme lasten kanssa toivekartat  uudenvuodenlupauksista jääkaapin oveen. Pienin ei ihan ymmärtänyt tämän ja joulupukille lähetetyn lahjatoivelistan eroa, mutta siitä syntyi kuitenkin todella mukavia keskusteluita perheemme haaveista ja toiveista. Summasin jokaisen lupauksista kiteytykset liitutaululle, arvaattekohan minun omani?


Tärkeimmäksi lupaukseksi listalleni nousi hidastaminen. Haluan, että minulla on enemmin aikaa lähimmäisilleni ja MYÖS itselleni. Haluan hidastaa menoa niin, että muistan hengittää kunnolla, havainnoida ilmiöitä ja ihmisiä ympärilläni ja nauttia aamukahvini Hesarin seurassa rauhassa. Haluan myös huolehtia omasta terveydestäni entistä paremmin. Aika yksinkertaisia asioita, mutta todella isoja lupauksia.

En ole vielä keksinyt, että mitä minun tinani esittää. Suunta tuntuisi kuitenkin olevan oikea, eli ylöspäin. Tai ehkä se tarkoittaa New Yorkin matkaa. Onhan siinä vähän Vapaudenpatsaan näköä, vai mitä?


Minkälaisia uudenvuodenlupauksia sinä teit? Entä pitivätkö vuodelle 2012 tekemäsi lupaukset?
Toivotan kaikille teille lukijoilleni upeaa, iloista ja energistä vuotta!

2 kommenttia:

  1. Voi kun oppisi hidastamaan ja pysähtyä nauttimaan pienistäkin arjen asioista. Sulle löytyy muuten blogistani tunnustus.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Lumi-ihanainen! Juurikin vasta löysin kauniin ja innostavan blogisi. Jään mielenkiinnolla seuraamaan muuttoanne ja uuden talonne hengen syntymistä!

    VastaaPoista