tiistai 8. tammikuuta 2013

Uusi aamu ja Hesari

Olipas jännittävää aloittaa aamu uuden Hesarin parissa. Innostun helposti uusista asioista muutenkin, mutta uuden Hesarin aktiivinen uutisointi ja markkinointi lisäsi vielä uuden odotusta. No siinä se nyt sitten on näppäränä tabloidina aamiaispöydässäni.


Esikoiseni ehti lehden kimppuun ensimmäiseksi. Ensimmäinen komentti oli: "tämähän on nidottu, mitenkäs me nyt sitten jaetaan osia?" Huoli oli onneksi ennenaikainen. Osiot on nidottu omiksi kokonaisuuksikseen.

Uusi lehti on raikkaan ja modernin tuntuinen, vaikkakin jossain vaiheessa uutisointiin uppoutuneena havahduin ajatukseen, etten olekaan lukemassa Kauppalehteä vaan Hesaria. Uusi koko vaatinee sisäänajoa. Uutiset tuntuivat olevan selkeämmin luettavissa, mutta mainokset myös hyppäävät silmille entistä tehokkaammin. Odotan kovasti jo torstaita, jolloin ruokaosio näyttäytyy uudessa koossa ensimmäisen kerran. Todellinen tulikoe on tietenkin sitten sunnuntaina, perheen yhteisellä Hesari-aamiaisella.

Halusin juhlistaa tätä historiallista aamua hyvällä aamiaisella. Täytin munakkaan avokadolla, tomaatilla ja pitkään kypsytetyllä Primadonna Maturo -juustolla. Keitin aamukahvin tummapaahtoisesta Gran Palomar -kahvista ja puristin appelsiineista tuoremehua. Söin myös maustamatonta jugurttia persimonin, saksanpähkinöiden ja granaattiomenan kera.
Aamuinen visiitti Facebookissa kertoi tavallista tarinaa ystävien arjesta. Kuka oli ajelemassa töihin, kuka valitti väsymystään, kuka kertoi urheilleensa ahkerasti heti aamutuimaan. Just nyt tuntuu siltä, että olen täydellisen onnellinen kotitoimistolla. Minä ja uusi Hesarini!

Onnea koko Hesarin tekijätiimille ja loistavaa päivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti