sunnuntai 13. tammikuuta 2013

L:a Bruket

Olen ollut jo pitkään ihastunut näihin L:a Bruketin luomusaippuoihin. Tilasin niitä ruotsalaisista nettikaupoista ja toin tuliaisiksi reissusta. Siksipä halusin ne myös Cilla's webshopin valikoimiin.
Kuva L:a Bruket
Eräs asiakkaani sanoi haluavansa lisää apteekkisaippuaa. Hetken mietittyäni hoksasin apteekkiviittauksen liittyvän L:a Bruketin saippuapakkauksien designiin. Yritys kuvaa tuotteitaan ja niiden muotoilua karheaksi ja rustiikiksi lisättynä ripauksella romanttisuutta. Minun silmääni mielyttää niiden selkeys ja tummien pakkauksien luoma intensiivisyys. Se tuo kivasti syvyyttä ja kontrastia muuten melko kliinisiin wc- ja kylpyhuonetiloihin.

Ne sopivat hyvin myös muuhun webshopin valikoimaan, kuten Iris Hantverkin kylpyhuonetarvikkeiden ja the Organic Companyn pyyhkeiden seuraan.

Iris Hantverkin betoni-muovimassasta valmistetut wc-harja ja wc-paperiteline.

L:a Bruketin saippuat ja the Organic Companyn pyyhket sulassa sovussa rinnakkain. 

L:a Bruketin tuotteet tehdään käsityönä Varbergissä, Ruotsin lounaisrannikolla. Tuotantotila sijaitsee vanhan linnan kupeessa. Raaka-aineista mahdollisimman moni on sertifioitua luomua ja keinotekoisia raaka-aineita pyritään välttämään. Saippuoiden pohjana käytetään vain kasviperäisiä ainesosia ja tuoksut tulevat eteerisistä öljyistä.

Sarjaan kuuluu kylpysaippuoiden ja tiskiaineiden lisäksi joukko vartalon- ja kasvojen hoitoaineita, tuoksukynttilöitä ja koirasampoota. Cilla's valikoimmin on tulossa lisäyksenä laventeli- ja sitruunaruohotuoksukynttilät sekä kurkkuyrtin tuoksuinen käsi- ja kylpysaippua. L:a Bruket, Iris Hantverk ja the Organic Company tuotteet löytyvät täältä:
Cilla's2 kommenttia:

  1. Hei Cilla, onko tuota WC-paperitelinettä kaupassa? En onnistunut löytämään sitä.

    VastaaPoista
  2. Hei Jonna, olin juurikin sitä kauppaan lisäämässä. :) Löydät sen täältä: http://www.cillas.fi/product/149/wc-paperiteline

    VastaaPoista