tiistai 11. helmikuuta 2014

Cilla's L:a Bruket

Varbergista Ruotsin länsirannikolta saapui juuri hyväntuoksuinen lähetys. Kamera unohtui aamulla kotiin, mutten malta olla postaamatta muutamaa kännyräpsyä näistä ihanuuksista. Lähetys toi myös kevään tullessaan kurkku-minttu kylpy- / käsisaippuan muodossa. Minä en vaan saa tarpeekseni tuosta raikkaasta tuoksusta. Kovasti kyseltyä tummaa vaniljaa saapui myös.
Ihan uutena tuotteena Cilla'siin saapui timjami-meirami jalkavoide. Tuoksuyhdistelmä raikastaa jalat samalla kun oliiviöljy- ja sheavoipohjainen voide hoitaa ja pehmentää ihoa. Timjamin ja meiramin eteeriset öljyt vievät ajatukset ihanasti Välimeren lämpimiin saarimaisemiin.

Käsi- ja jalkavoiteet ovat nykyisin pienemmissä 70ml kokoisissa tuubeissa. Pinempi koko helpottaa voiteiden reissukäyttöä. Tuubit on pakattu kivasti pahvikoteiloihin, jotka toimivat näyttävinä lahjapakkauksina sellaisenaan.Hintoihin on myös tullut muutoksia ja joudumme hilaamaan kylpy- ja käsisaippuiden sekä tiskiaineen hintoja hieman ylöspäin. Hinnankorotukset astuvat voimaan maanantaina 16.2. joten nyt kannattaa täydentää varastot samantien. Tästä pääset suorinta tietä ostoksille. Iloista tiistaita kaikille!

2 kommenttia: