sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Hiihtolomatunnelmissa

Ihana viikko putiikilla on takana ja kokonaiset kaksi viikkoa Cilla's Viipurinkadun historiaa elettynä. On vaikeaa keksiä oikeita sanoja kuvaamaan sitä iloa ja innostusta, mitä näihin päiviin liittyy. Arkikin varmasti astuu aikanaan kuvaan, mutta vielä mennään sellaisissa tunnelmissa, ettei kaupalta meinaisi malttaa lähteä kotiin. Kiitos kaikille asiakkaillemme putiikilla ja webshopissa, kun olette menossa mukana!
Tänään vietetään Ravintolapäivää ja myös Alppilassa on useita ravintoloita. Vähän harmittaa, etten pääse itse paikalle. Jos olette kulmilla, kannattaa käydä kurkkaamassa esimerkiksi Surf Café & Gallerian tarjonta: SurfCafeGalleria. Sain eilen uunituoreen maistiaisen Alppileivästä ja suosittelen lämpimästi!

Hiihtolomatekemistä riittää viikollekin paljon. Olettekos jo käyneet katsomassa Sea Lifen kahdeksanjalkaista keppostelijaa? Uusi mustekalanäyttely on varmasti näkemisen arvoinen. Vieläköhän se mikrokuitupesin on siellä altaassa? Katso tästä Ilta Sanomien video näyttelystä. Tästä pääset kurkkaamaan näyttelyn aukioloaikoja: klik.


Linnanmäen ja Sea Lifen reissuun kannattaa yhdistää käynti viereisellä Viipurinkadulla. Cilla's putiikin lisäksi kadulla on useita mielenkiintoisia yrityksiä, kuten ekokampaamo Kaipaamo, suloinen Uusiounelmia, sushiravintola Love Peace and Sushi ja korumuotoilijan työhuone ja putiikki Folklore.

Cilla's putiikki on avoinna taas tiistaista eteenpäin, jolloin avaamme poikkeuksellisesti vasta klo 11.00 talvilomareissun takia. Viikonlopun webshoptilaukset postitetaan myös poikkeuksellisesti vasta tiistaina. Tästä eteenpäin olemme avoinna taas normaalisti:

ti-ke 10-15
to-pe 10-18
la 10-15

Tervetuloa Alppilaan ja loistavaa talvilomaviikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Hyvää hiihtolomareissua teille! Putiikki oli juuri niin ihana kuin odotinkin ja pitää ehdottomasti tulla toistekkin! Kotona tuli ihan kevättä rintaan uusien astioiden ja niiden ihanalta tuoksuvan pesuaineen myötä, kiitos! Aurinko vielä vähän odotuttaa itseään, mutta kyllä sekin sieltä. :)
  /Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu-ihanainen käynnistäsi! Nähdään pian taas!

   Poista
 2. Hyvaa hiihtolomaviikkoa teille!
  En kyllakaan tieda onko lunta niin paljon,etta hiihtamaan paaset,mutta loma kuitenkin...

  VastaaPoista
 3. Kiitos Lisay! Hiihtokelit olivat juu melko olemattomat, mutta pikainen Tukholman risteily ja Abba-museo piristi kivasti. Lämpimät terveiset sinne koko poppoolle!

  VastaaPoista