perjantai 14. helmikuuta 2014

Ystävänpäiväterkut putiikilta

Happy Valentine's everybody! Päivä alkoi iloisissa merkeissä Mifukon Minnan ja Marin tapaamisella. Mifukon tehoduo puhkui iloa ja energiaa messukiertueen jälkeen. Mukaani tarttui kivoja uutuuksia Mifukolta sekä iso pussillinen iloa. Ihan parhaita yhteistyökumppaneita!

Iso raidallinen sisalkori pääsi putiikin ikkunaan HK-Livingin tyynyjen ja farkku-juuttimaton kanssa. Pienempi luonnonvärinen kassimallinen sopii mielestäni loistavasti kylpypyyhkeiden ja -harjojen seuraan. Sehän on ihan itsestään selvä saunakassi. Suurempi kahvallinen, korimallinen toimii loistavasti sanomalehtien tai vaikkapa halkojen säilytyskorina.

Musta-valkoraidallinen sisal-kori ja kokovalkoinen Kiondo-kori. 

Sisal-kassi odottaa saunailtaa.

Kiondo-koreihin tuli kokomustan pariksi myös valkoinen versio. Olen niin ihastunut näihin Mifukon eettisesti valmistettuihin, kauniisiin ja käytännöllisiin koreihin. Korujakin tuli hieman lisää ja Lulu-ranneketta saa meiltä nyt myös keltaisena. Mifukon valikoima on nähtävillä täällä: Cilla's Mifuko. Loistavaa viikonloppua!


4 kommenttia:

 1. Tykkään tosi paljon, että otat myyntiin noita kenialaisia tuotteita!
  Olen tuonut itelle ja lahjaksi joka matkalta erilaisia koreja, vateja ja puisia esineitä kuten esim. salaattiottimia.
  Pohjois-Keniassa naiset punovat koreja, vateja, pannunalusia ja tabletteja palmunlehvistä. Ne on vaaleita ja värjätyillä suikaleilla tehdään kuvioita.
  Myös Namibiasta olen tuonut punottuja tuotteita ja koruja. Seuraavalla matkalla täytyykin ostaa lisää kivoja lahjoja.
  Oikein ihanaa Ystävänpäivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eevirengina! Onpa kivaa kuulla, että sinäkin arvostat näitä eettisesti valmistettuja tuotteita. Minusta näissä Mifukon tuotteissa yhdistyy hienosti afrikkalainen käsityöperinne ja osaaminen suomalaiseen raikkaaseen muotoiluun. Iloista sunnuntaita!

   Poista
 2. Voi, miten kivoja juttuja! Tuollainen farkkutyyny ois niiiiiin ihana!!! Hyvää ystävänpäivää♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viivi, tuo farkkutyyny on minunkin suosikkini. Farkkukuosia ei kai voi koskaan olla liikaa sisustuksessa ja pukeutumisessa? Mukavaa sunnuntaita! <3

   Poista