perjantai 14. maaliskuuta 2014

Hupsis Hübsch ja Cilla's sisustuslauantai


Huomenna, lauantaina vietetään Cilla's putiikilla sisustuslauantaita. Sisustus Cocon Sanna on paikalla klo 11.00 - 14.00 välisenä aikana. Sanna antaa vinkkejä kotienne sisustuskohteisiin tai vaikka suosituksia pintamateriaaleiksi.

Kovasti odottamme Hübschin lähetys ei valitettavasti ehtinyt huomiseksi perille. Kuljetusfirma oli päättänyt pitää ihanuuksia Turussa vielä viikonlopun yli. Pääsemme käsiksi uutuuksiin vasta ensi viikon puolella ja siihen asti väritetään ja piristetään kotia muilla Cilla's valikoiman tuotteilla.

House Doctorilta ja Nicolas Vahélta saapui tänään paljon uusia kivoja tuotteita. Pastoihin ja pestoihin saapui uusia makuja ja uutena tuotteena "instant" sienirisottoa. Kivan näköinen pussi sopii mainiosti kyläänviemiseksi tai vaikka kesämökin nopeaksi risotoksi.








Kyläänviemiseksi sopii loistavasti myös Cookie Mix -pullo, johon on pakattu jauhot, siemenet ja mausteet valmiiksi. Seokseen lisätään vain voita ja vettä ja sekoitetaan taikinaksi. Pienet suolaiset keksit toimivat loistavinia pieninä suupaloina viinilasillisen kera. Ja miten kiva pakkaus!



Saimme myös pitkään itseään odotuttaneet raidalliset pyykkipussit. Nämä ovat olleet suuressa suosiossa ja jatkuvalla syötöllä myös valmistajalta lopussa. Kätevä pussi kätkee ison kasan pyykkiä sisäänsä, sen voi ripustaa kahvasta seinälle ja se tuo kivan ilmeen kylpyhuoneiseen tai kodinhoitotiloihin.

Lasisia säilytysrasioita saapui myös ilman tekstejä ja kolmessa eri koossa, Pienin on mielestäni tosi söpö 9x9cm kokoinen lilliputti ja sopii mainiosti monenlaisten aarteiden säilytykseen. Lisäämme tuotteet webshopiin viikonlopun aikana.




Tervetuloa huomenna paikalle pohjakuvan tai valokuvan kera. Pirtsakkaa Sannaa kannattaa tulla moikkaamaan ihan vaan muutenkin, vaikkei sisustusprobleemia mielessäsi olisikaan. Minä ainakin odotan kovasti huomista, yhteistä työpäivää Sannan kanssa. Voisin veikata, että pikkuinen putiikki täyttyy naurusta ja iloisesta sisustusideoinnista. Rentouttavaa perjantai-iltaa kaikille!



4 kommenttia:

  1. Mulle sata noita raitapusseja kiitos!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ajattelinkin että voisit tykätä näistä. :)

      Poista
  2. Oikein kivaa päivää :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos ja harmitus, ettet pääse käymään. Ihanaa aurinkoviikonloppua!

      Poista