keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Avajaisviikon tuotepalkinnot on arvottu

Suoritimme tänään putiikilla avajaisviikon tuotepalkintojen arvonnat. Osallistujia olikin kivasti, reilusti toista sataa! Kaikille voittajille on ilmoitettu sähköpostitse voitosta. Onnittelut vielä tätäkin kautta.

Kiitos myös kaikille mukana olleille. Alppila on ottanut meidät avosylin vastaan ja viime viikko vahvisti entisestään uskoa siihen, että myös muualla asuvat löytävät hienosti reitin perille. Tuotevalikoimasta saatu palaute on myös ollut rohkaisevaa ja tuntuu kivalta kuulla toiveitanne ja ajatuksianne uusista tuotteista.

Uutuuksia onkin tulossa taas ensi viikolla lisää, kun uusi deli-tuotemerkki saapuu Cilla's valikoimiin. Alla olevassa kuvassa näkyviä sinisiä chipsejä on myös tulossa lisää. Servettien ja palmunlehtiastioiden sekä puuaterimien säilytysastioina toimineet metallilankakorit ovat Cilla's valikoimien kestosuosikkeja ja pian olisi taas aika tilata niitä lisää. Mitäs sanotte, vieläkö tilataan lisää metallilankakoreja?

Nyt on juhlapölyt pikkuhiljaa pyyhitty puhtaaksi ja on aika alkaa keskittyä pääsiäisen juhlintaan. Putiikki palvelee huomenna normaalisti klo 10-18 ja webshop entiseen malliin vuorokauden ympäri. Tervetuloa!
6 kommenttia:

 1. Ihanaa pääsiäistä <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle, toivotaan paljon aurinkoa, lepoa ja herkkuja! <3

   Poista
 2. Tilaa tilaa, en ole vielä ehtinyt hommata omia...

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Samoin sinulle Sannasein, iloa ja valoa pyhiisi! <3

   Poista