keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

More dragonflies


Pienen tauon jälkeen Cilla's valikoimiin palanneet sudenkorentoaiheiset tuotteet myytiin hetkessä loppuun. Nyt näitä on kuitenkin taas saatavilla. Saimme eilen lisää tyynyjä, julisteita, toilettipussukoita ja muita ihanuuksia. Tästä pääset webshopiin tsekkaamaan valikoimia, klik. 


En ihmettele sudenkorentojen suosiota, kun olen itsekin ollut sudenkorento-fani ihan pikkutytöstä asti. Näyttävän näköisissä kaunottarissa on vaan jotain taianomaisen viehättävää. Minulle selvisi ihan hiljattain, että sudenkorennot ovat sattumalta myös kummityttöni lempihahmoja. Ihana juttu ja miten se sanonta menikään... kolmannes kummia?

Pikainen googlaus sudenkorentoihin liittyvästä tarustosta ja uskomuksista paljastaa hurjia asioita. Siivekkäät, loistavan lentotaidon omaavat ja yönvaltiaiksi tituleeratut kaunottaret ovat oikeasti yksiä tehokkaimpia petoeläimiä. Niiden tiedetään myös olevan vanhimpia maapallolla eläviä hyönteisiä.

Onneksi tieni osui myös Energiakeskuksen nettisivuille, joissa kerrottiin seuraavaa:

Sudenkorento
Sudenkorento on taikavoimainen uniaikaan lentelijä, se kommunikoi elementaalien kanssa ja omaa muutoksen esenssin.
PARANTAVA VOIMA: Sudenkorennon parantava voima kutsuu tarkastelemaan elämää muutosmielessä, ehkä on aika päästää irti kaikista nautinnollista elämää rajoittavista tekijöistä.

PÄÄTEEMA: Huolettomuus, keveys, illuusio.Tietämättä tarkemmin mitä noilla elementaaleilla tarkoitetaan nojaudun mielessäni näiden luonnehdintojen pariin. Varsinkin tuo viimeinen lause, missä pohditaan elämää muutosmielessä ja suositellaan nautinnollista elämää ilman rajoittavia tekijöitä, kuulostaa hyvältä. Iloista keskviikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Kiitos hauskasta tietoiskusta, minulle tulee aina ikävä Espanjaan kun katson noita kuvia. Ja ehkä olemme hieman osanneet tehdä tuota " päästää irti kaikista nautinnollista elämää rajoittavista tekijöistä". :) Ihanaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Casa Mimi kommentistasi! Loistavaa kuulla, että loma on tehnyt tehtävänsä. Huomasinkin sudenkorennot Espanjan kuvissasi. Sopivat hienosti myös sinne. :) Iloista viikonloppua!

   Poista
 2. Oli niin kiva vierailla tänään ihanassa liikkeessäsi :) Minuakin ovat perhosten lisäksi viehättäneet sudenkorennot jo monien vuosien ajan, niin että kotoani löytyy noita siivekkäitä eri muodoissa, mm. grafiikkana. Tulikin tästä mieleeni, että voisin tehdä blogiini jutun omista sudenkorennoistani, joiden seuraan liittyi tänään se Vanilla Fly sudenkorento-tyyny :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta Etanaelli. Kiitos sinulle eilisestä visiitistä, oli todella mukavaa tutustua! Postausidea kuulostaa kivalta, olisi kivaa nähdä sinun siivekkäitä ihanuuksiasi. Hyppäänkin samantien tutustumaan blogiisi. Aruinkoista päivää! :)

   Poista
 3. Kolmannes kummia! Ihana sanonta. Minäkin pidän sudenkorennoista ja olen usein ihaillut sinulla myynnissä olevia juttuja. Arvaa olinko iloinen siitä, että esikoiseni eskariryhmä muutama vuosi sitten oli nimeltään Korentoranta. Jotenkin niin hurmaava.

  Hyvää viikonloppua, Cilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Korentoranta muuten on todella kaunis nimi, en ole osannut siihen tuolla päiväkodin ötökkänimiviidakossa aikaisemmin kiinnittää huomiota. Ihan selvää kesäkodin nimiaineista. Iloista sunnuntaita!

   Poista