lauantai 19. huhtikuuta 2014

Cilla's Renée Voltaire

Ruokatarvikkeet voivat olla yhtä aikaa herkullisia, terveellisiä ja pakattu kivoihin pakkauksiin. Tästä oiva esimerkki on ruotsalainen Renée Voltaire -tuotesarja. Oletko törmännyt sarjan tuotteisiin aiemmin?


Sarjan luoja on 48 -vuotias Maria Renée Voltaire. Hänellä on ravintolatausta ja hän kertoo tehneensä lähes kaikkia mahdollisia työtehtäviä mitä ravintolan keittiössä voi tehdä. Hän veti myös leipomo- ja kahvilayrityksiä 1990 -luvulla ja työhistoriaan kuuluu myös lukuisia catering -työtehtäviä.

Renée on myös kirjoittanut keittokirjoja ja hänen haaveenaan on ollut valmistaa ja myydä terveellisiä ja innovatiivisia ruokaraaka-aineita. Näiltä pohjilta syntyi Renée Voltaire -niminen yritys vuonna 2005. Renée kertoo, ettei yhtään tylsää työpäivää ole sittemmin ollut.

Tavastaan johtaa yritystään hän kertoo olevansa paremminkin motivaattori kuin perinteinen yritysjohtaja. Yrityksessä syödään päivittäin yhdessä kasvispainotteinen, kauden luomuraaka-aineista valmistettu lounas ja maanantai-stressiä lievitetään yhteisellä jooga-hetkellä.
Iloisia ja herkullisia Renée Voltaire -tuotteita saa ihan pian myös Cilla'sista. Olen itse ollut pitkään Renée Voltaire fani ja ostanut herkkuja aina kun niitä on ollut saatavilla. Hiihtolmareissulta Tukholmasta tuli taas ostettua tuliaisiksi pieniä ihania pastilleja peltirasioissa, banaani-chipsejä, tattari-voileipäkeksejä ja erilaisia tahnoja.

Toivottavasti tekin innostutte näistä. Tuoteet saapuvat ensi viikon aikana putiikille ja webshopiin. Uutuuksista löytyy kivoja vinkkejä kevään- ja kesän juhlien tarjoiluihin. Tuotteet toimivat myös kivoina "opelahjoina" ja tyylikkäinä kyläänviemislahjoina. Iloista pääsiäisen jatkoa!

Kaikki kuvat Renée Voltaire.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti