tiistai 6. toukokuuta 2014

Becksöndergaard kesähuivit

Tänään saapui ihania kesähuiveja Becksöndergaardilta. En ehtinyt putiikilla paljon tehdä tuttavuutta näiden kanssa, vaan nappasin muutamat kotiin tarkempaa tutkiskelua varten. Sopiva kuvausmallikin sattui olemaan paikalla ja suostui istumaan hetken aloillaan äidin kännykän voimalla.

Raidalliset M-Carry Stripes huivit ovat ihanan ohutta ja hyvin laskeutuvaa puuvillaa. Väreinä on Surf Blue, Cat Grey ja Pink Ice. Kaksi ensimmäistä toimivat näemmä hyvin myös miehille. Vai mitäs sanotte kesän huivimuodista eskarilaisen Harry Potter -fanin päällä?

Käy tsekkaamassa muut uutuudet webshopista, täältä. Päivitämme loput mallit sinne huomisen, keskiviikon aikana. Ovat myös huomenna Viipurinkadun putiikilla soviteltavana, tervetuloa!
7 kommenttia:

 1. Ihana ja tyylikäs malli siellä! Ja hienoja ovat huivitkin. Meidän eskarilainen katsoi, että tuttu poika siellä pelaa puhelimella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Katja ja terkut sinne teidän eskarilaiselle! :)

   Poista
 2. IHANA H <3
  Huivitkin ovat tosi kivoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna, tyttömalli kun puuttuu meiltä, niin pojat joutuvat välillä hommiin. :) Mukavaa päivää ja tulehan taas käymään!

   Poista
  2. 17.5.14. nähdään :)
   haleja. Sanna

   Poista
 3. Malli on hyvin keskittynyt työhönsä :)
  Harmaaraidallinen on just mun väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tuo kännykkällä pelaaminen on ainoita keinoja saada pieni vilpertti hetkeksi aloilleen. Harmaaraidallinen on kyllä ihana, tervetuloa sovittelemaan! :)

   Poista