maanantai 19. toukokuuta 2014

Claus Porto saippuat

Ihanat Claus Porto Musgo Real miesten -kylpysaippuat ovat saapuneet Cilla'siin. Tätä perinteistä kylpysaippuaa on valmistettu jo 1950-luvulta asti. Saippuan koostumus ja pakkaus ovat alkuperäisessä kuosissa. Saippuioissa käytetään kookosöljyä, joka tekee saippuasta hellävaraisen iholle. Valikoimissamme on Spiced Citrus ja Lime Basil -saippuat.
Claus Porto on portugalilainen saippuatehdas, joka on perustettu vuonna 1887. Saippuoiden tuoksut ovat yrityksen omien parfymöörien pieteteetillä suunnittelemia ja tarkasti harkittuja yhdistelmiä. Raaka-aineina käytetään korkealuokkaisia saippuaraaka-aineita ja ihoa hoitavia kasviöljyjä, kuten sheavoita ja pistaasiöljyä. Kauniiksi lopuksi saippuat pakataan upeisiin ja viimeisteltyihin pakkauksiin.


Meiltä löytyy myös suloisia Deco-sarjan pikkusaippuoita sekä Classico-sarjan palasaippuoita. Deco-sarjan kääreet ovat portugalilaisten taiteiljoiden käsialaa ja kuvitukset ovat syntyneet Art Deco -tyylin innoittamana. Classico-sarjaa on valmistettu yrityksen alkumetreiltä asti ja saippuat pakataan yhä alkuperäisiin kääreisiin. Classico-sarjan saippuoissa on myös ihan oikeat sinettileimat.

Olen itse ollut aina vähän heikkona kauniisiin palasaippuoihin. Ne antavat ylellisen lookin kylpyhuoneeseen ja tuoksut virkistävät mieltä. Voisin antaa näitä ihanuuksia opelahjoiksikin tai kylään viemisiksi. Mitäs sanotte, uppoaako klassinen saippuamuoitoilu vai oletko modernimpien palasaippuoiden ystävä? Vai tunnustaudutko nestasaippuoiden käyttäjäksi? Iloista viikkoa kaikille!
1 kommentti: