torstai 1. toukokuuta 2014

Vappukukat

Meillä juhlittiin vappua kotoa käsin hyvin ystävien seurassa. Vapun tarjoilut jatkoivat pääsiäisenä toteutunutta fast and easy going -linjaa. Aikaa ei riittänyt normaalille puleeraamiselle juhlien eteen. Tuntui kuitenkin kivalta huomata, että iloinen juhlatunnelma syntyi siitä huolimatta.

Väripilkkuna vappupöydässä oli kimppu lohenpunaisia leinikkejä. Melkoisia romanttisia hienohelmoja ovat, mutta sopivat mielestäni kivasti vappukattaukseen. Jokainen kukka on omanlaisensa muodoiltaa ja väreiltään. Värit myös muuttuvat kukkien auetessa. Nuppuvaiheessa olivat puuterisen persikansävyisiä ja auetessaan tummemman lohenpunaisia.
Viime vuonna hyväksi havaittu paperinen pöytäliina / piirustusalusta oli käytössä tänä vuonnakin. Lapset kävivät jo ihan tottuneesti kyniensä kanssa hommiin. Nuoret olivat innostuneet graffiti-taiteesta ja Cilla's sai oman graffitin. Aika hieno, vai mitä?Puolet suomalaisista, koululaiset mukaan lukien tuntuvat viettävän huomenna vapaapäivää. Minä suuntaan auton nokan aamulla kohti Alppilan putiikkia. Eikä muuten harmita ollenkaan. Ihan huippua päästä taas maailman mukavimpaan työpaikkaan. Toivottavasti huomenna tavataan!

2 kommenttia:

 1. Ihania vappu kukkia :)
  Mukavaa viikonloppua ihana Cilla!!!!

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna. Toivottavasti pian taas nähdään!

   Poista