maanantai 12. toukokuuta 2014

Suvimarjan Please Jeans pop up ja paljon muutakin kivaa

Ihanan rento äitienpäiväviikonloppu on jo takana ja ajatukset risteilevät jo kuluvan viikon tapahtumissa. Viikkoon mahtuu taas paljon kivoja juttuja, kuten Suvimarjan visiitti perjantaina. Muistattehan Suvimarjan Lifestyle Puodin Padasjoen Auttoisilla? Aikaisemmat blogijutut paikasta löytyvät täältä ja täältä.


Suvimarja vierailee perjantaina 16.5. klo 12-18 Cilla's putiikilla Please Jeans pop upin merkeissä. Tutustuin Please Jeanseihin Suvimarjalla viime keväänä ja harmittelin kovasti, että nukuin sillä kertaa onneni ohi niiden kanssa. Toivottavasti saan ihanat kesäfarkut tällä kertaa itselleni. Suvimarja lupasi tuoda farkkujen lisäksi muitakin kesän vaateihanuuksia tullessaan. Kuvat Suvimarjan Facebook-sivuilta.

Lauantaina 17.5. vietetään ravintolapäivää ja Alppilassakin on monta mielenkiintoista pop up -ravintolaa. Viipurinkadulla toimiva ekokampaamo Kaipaamo muuttuu kevätkahvilaksi ja Surf Café & Galleriassa voit herkutella Risto Törrön valokuvanäyttelyn lomassa.

Cilla'sillakin tapahtuu ravintolapäivänä. Riikan Blogin Riikka ja muksut tulevat pitämään kirpparia Cilla'sin eteen. Kirpparilla on myynnissä paljon upeita lastenvaatteita ja leluja. Riikka lahjoittaa osan kirpparituotoista hyväntekeväisyyteen. Lisätietoa tapahtumasta ja Cilla's ravintolapäivän kamppiksista tulossa myöhemmin viikolla.

Uusia ihanuuksia on myös tulossa. Suloistakin suloisemmat Pikkunorsun lastenlaulukortit ja -julisteet saapuvat meille alkuviikosta. Nämä ovat niin ihania, etten malttaisi odottaa näiden esittelyä teille livenä. Tervetuloa moikkamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti