lauantai 4. lokakuuta 2014

10.10. ysmyillään ja syödään sushia

Taas on yksi mukava viikko takana ja on aika ladata akkuja muutaman vapaapäivän verran. Kiitos kaikille teille ihanille, jotka piditte meitä kiireisenä kuluneella viikolla. Putiikilla oli tänään vähän hiljaisempi päivä, lieneekö sadekeli pitänyt asiakkaita kotisohvilla. Päivää piristi kuitenkin putiikista, kampaajasta ja ravintolasta toiseen juoksevat Viipurinkadun kollegayrittäjät. Ovipumput juttelivat kivasti, kun suhasimme toistemme luona ostoksilla.


Tulevalla viikolla on saapumassa useammalta eri tavarantoimittajalta uusia ihanuuksia. Putiikilla on vuorossa perusteellisempi syyssiivous ja sen päätteeksi pidämme ystävämyynnin perjantaina 10.10. Myynnissä on paljon astioita, huiveja, lyhtyjä, kodintekstiilejä, koreja ja paljon muuta REILUIN alennuksin. Kannattaa tulla hakemaan parhaat päältä heti aamupäivästä. Nopeimmat tekevät hyviä löytöjä syyskodin piristykseksi tai vaikka pukinkonttiin.

Samalla kannattaa piipahtaa lounalla tai hakea perjantai-illan sushit Cilla'sin vastapäisestä Live Laugh Love Sushista. Cilla's asiakkaat saavat sushilajitelmista erikoisalennuksen 10.10. ystävämyynnin kunniaksi:

Normaali laijitelma 7€ (11€)
Iso lajitelma 10€ (14€)
Gourmet lajitelma 14€ (16,50€)

Ravintolasta saa myös kasvis-sushilajitelmia ja näiden hinnat ovat myös alennettu. Tarjoukset ovat voimassa perjantain 10.10. ajan ja alennuskupongin voit käydä hakemassa meiltä.

Putiikilla härää kaverinani perjantaina Sisustus Cocon iloinen ja energinen Sanna. Sannan edellisestä visiitistä voit lukea täältä: Klik. Ysmyilyn lisäksi perjantaina juhlitaan Cilla's webshopin kaksivuotista taivalta ja lupaamme pitää kahvi- ja teepannun kuumana päivän ajan.

1 kommentti: