perjantai 10. lokakuuta 2014

Cilla's webshop 2-vuotta!

Hip hip hurraa! Cilla's webshop täyttää tänään kaksi vuotta ja on siis juhlan paikka. Aika on hurahtanut ihan hirmuista vauhtia ja olemme kovin ylpeitä kaksivuotisesta taipaleestamme.  Aikaan on mahtunut paljon ihania asiakaskohtaamisia, mieleenpainuvia yhteistyökumppaneita ja upeita tarinoita tuotteiden takana. Toki myös pitkiä työpäiviä ja unettomia öitäkin. Yhtä kaikki ihanat kaksi vuotta!

Muutimme juhlan kunniaksi hieman webshopin kategorioita ostamista helpottamaan. Etusivun isojen kuvien alta löytyvät teemat: siivotaan, syömään, kylpyyn ja ihanuuksia. Ihanuuksia -kuvan alta löytyy taustatiimin mielestä ihanimmat jutut juuri tällä hetkellä. Vasemman reunan navigaatiopainikkeiden alle kokosimme tuotteita perinteisemmän tuoteryhmä jaottelun mukaan.Suuret kiitokset kaikille teille, jotka olette jo asioineet webshopissa ja lämpimästi tervetuloa kaikki uudet asiakkaat. Olemme halunneet rakentaa palvelevan putiikin verkkoon, ei perinteistä kasvotonta verkkokauppaa. Viipurinkadulle avattu näyteikkunaputiikki tukee webshopin palvelua ja olemme saaneet rohkaisevia kommentteja mallin toimivuudesta. Kauppiaana olen erityisen iloinen siitä, että tuette kotimaista pienyrittäjää ulkomaisten webshopien sijasta. Kiitos!


Otimme  juhlan kunniaksi postimaksut pois 10. - 12.10. väliseksi ajaksi. Voit siis tilata postikuluitta pieniä arjen ihanuuksia lähimpään postiisi toimitettuna. Tervetuloa myös moikkaamaan meitä Viipurinkadulle tänään. Pannu on kuumana koko päivän ja puoti pullollaan hyviä ystävämyyntitarjouksia. Pusu poskelle ja iloista synttäripäivää kaikille!2 kommenttia: