keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Uusia herkkuja Nicolas Vahélta

Tänään saapui Nicolas Vahélta paljon uutuksia putiikille. Risotot olivat saaneet uudet hauskat pakkaukset, joista minulle tuli mieleen kiinalaisten ravintoloiden take out -laatikot. Makuina risotoissa on mustaoliivi-rosmariini sekä juusto-basilika. Oliivi-rosmariini makupari löytyy myös deluxe ketsupista, joka on pakattu kivaan nivelkorkkiseen lasipulloon. Kaikki nämä ovat oivia lahjavinkkejä vaikka kylään viemisiksi. 
Laatikoista tuli esiin myös suklaa-fondueita syysiltojen herkutteluun. Valkosuklaa-sitruuna- ja maitosuklaa-karamelli -maustetut suklaat sulatetaan keraamisessa astioissaan. Sulaan suklaamassaan  voi dippailla hedelmiä tai Nicolas Vahén pieniä vaahtokarkkeja. Dippailu sujuu helposti ja kauniisti uusilla bambuisilla haarukoilla. 
Ai mitä muita herkkuja tuli? Paljon kivoja juttuja! Käy kurkkaamassa täältä: Cilla's Nicolas Vahé. Minä lähden nyt ottamaan pienet iltaherkut syysloman kunniaksi. Hyvää lomaa kaikille lomalaisille ja energistä loppuviikkoa työhön aamulla suuntaville!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti