keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Syötävän suloista kosmetiikkaa

Cilla's webshopiin lennähti tovi sitten uutuuksia Tokymilkin valikoimista. Kakkuaiheiset ihanuudet valikoituivat kauppaan ystävänpäivää silmällä pitäen. Upeita lahjoja ystäville tai oman arjen ilostukseksi!

Bon Bon Shea Butter -käsivoiteen nimi on Let them eat cake. Voiteessa on käytetty sheavoita, aloe vera -mehua ja  macademiapähkinäöljyä. Tuoksu on nimensä mukaisesti herkullisen makea. Tuoksussa on sokeriruokoa, kookosmaitoa, vaniljaorkideaa ja valkoista myskiä. Voiteen myötä tulee olo kuin olisi syönyt palan kakkua, kuitenkin ilman syntisiä kaloreita.

Bon Bon -huulivoide on saanut nimekseen Petits Fours Glaces ja se on pakattu todella kauniiseen pakkaukseen. Pakkauksen liepeissä on sievä koristeleikkaus ja kuvituksessa on suloisia kimallehippusia. Pakkaus sisältää pienen lehtisen, johon on koottu suuteluvinkkejä sekä kuuluisia elokuvasuutelukohtauksia. Voiteessa on käytetty auringonkukansiemenöljyä ja mehiläisvahaa ja siihen on lisätty E-vitamiinia.

Tässä yksi suuteluvinkki iloksenne:

Kissing Tip 4: (leave them wanting more)

Pull back and look down, then look into his eyes. 
If he liked the kiss you'll most likely kiss again. 
Look at his lips, he will get the signal you want more!

Samaan sarjaan kuuluvat myös nämä pikkusaippuat. Niissä on todella raikas, saippuamaisen puhdas tuoksu. Pakkauksien kuvituksessa on kakku- ja leivospiirroksia. Suloinen, pieni saippua toimii kivana piristyksenä kylpyhuoneessa omalle perheelle, mutta myös hyvänä vierassaippuana.
Suudelmien täyteistä ystävänpäivää odotellessa voit tilata omat ihanuutesi täältä: Cilla's.
Iloista loppuviikkoa!

2 kommenttia: