keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Napeista naulakoiksi

Cilla's webshopista on postitettu melkoinen määrä nappinaulakoita maailmalle. Osa väreistä pääsi jo loppumaankin, mutta nyt saimme niitä lisää. Nappinaulakot ja uudet 123 naulakkokoukut tarjoavat organisointiapua kevätsiivoukseen ja piristävät huushollin kevätilmettä.

Nappinaulakot ovat hollantilaisen HK Livingin mallistosta. Merkin tuotteet tunnetaan rennon nuorekkaasta tyylistä. Naulakoiden ilme muuttuu melkoisesti sen mukaan onko kyseessä värikäs- vai musta-valko-harmaasävyinen. Suosituimpia ovat olleet valkoiset ja mustat, mutta värillisiäkin löytyy useammasta kodista. Värillisistä suosituin on ollut yllättäin ärhäkkä neonoranssi. Toisaalta ei ihme, kun neonvärit rynnivät kesäksi sisustus- ja vaatemuotiin muutenkin.

Käy kurkkaamassa nämä tuotteet ja muut uutuudet Cilla's webshopista: ihan uudet.

Kuvassa Becsöndergaaridin huivit, Mifukon mustavalkoinen kori ja puuhelmet.


Kuvassa the Organic Companyn keittiöpyyhe ja ruokalappu sekä Iris Hantverkin harja- ja rikkalapiosetti.


Kuvassa the Organic Companyn keittiöpyyhe ja ruokalappu sekä Iris Hantverkin pöytäharja- ja rikkalapiosetti.Saimme HK Livingiltä myös uusia metallisia 123 naulakkokoukkuja. Kolmen henkilön talouksiin tämä on mitä mainioin setti. Mitä muuta voisi ripustaa kolmea erillista rinnakkain? Vai laittaisinko ykkösen WC-tiloihin käsipyyhkeelle, kakkosen keittiöön käsipyyhkeeksi ja kolmosen kylpyhuoneeseen? Vai kenties kolmelle erihenkisille koruille rinnakkain? Mitä sinä ripustaisit näihin? 
8 kommenttia:

 1. Nappinaulakot ovatkin aika hauskoja. Täytyypä käydä kurkkaamassa webshopin puolella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Näillä kyllä saa monenlaisia juttuja aikaiseksi! :)

   Poista
 2. En malta odottaa että saan nämä pojan huoneen seinälle. Ensiksi täytyy saada kotia paikoilleen ihana tilattu kirjoituspöytä - niin näkee mikä paikka/korkeus on hyvä

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitathan Sanna kuvia sitten tulemaan! Kivaa nähdä millaisen ilmeen saat näillä loihdittua!!! :)

   Poista
 3. Aivan ihania nuo nappinaulakot! Varsinkin ylimmän kuvan tyyli ja värit osuu ja uppoo...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Katja ja tervetuloa Cilla'siin! Minäkin pidän tuosta musta-valko-harmaatyylistä. Yhdessä kuvass korista roikkuivat mustat rintsikat, mutten tohtinut laittaa sitä sitten blogiin kuitenkaan. :)

   Poista
 4. Ihania nappinaulakkoja. Blogissani on sinulle haaste http://villalumituisku.blogspot.fi/2013/03/kaaos-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt tuli paha, täytyy ottaa lasillinen punaviiniä ja ryhtyä jutun tekoon. Haaste on kylläkin haastava ainoastaan häpeän takia, kuvaustilanteita löytyy kyllä yllinkyllin vaikka samantein. Glups! Lämmin kiitos Lumi haasteesta!

   Poista