perjantai 15. maaliskuuta 2013

Reiska kävi kylässä!

Voi tuota kevätauringon voimaa! Valo saa aineenvaihdunnan ja hormoonit hyrräämään ja ajatuskin tuntuu kulkevan kirkkaammin. Tuntuu, että ilo ja energia on palannut elämään.

Valon myötä myös kodin pölyt ja tahrat tulevat esiin ja ilkkuvat olemassaolollaan. Pelastava enkeli saapui parahiksi paikalle. Ystäväni tuli Rainbow-puhdistusjärjestelmän kanssa käymään. Tämä tuttavallisemmin Reiskaksi kutsuttu laite on tehnyt häneen lähtemättömän vaikutuksen. Nuo kaksi tuntuivat olevan todellinen tehotiimi. Meinasin jopa huolestua, kun huomasin ystäväni myös juttelevan Reiskalle.
Homma lähti käyntiin vesisäiliön täyttämisestä ja johdon pistorasiaan kytkemisestä. Kävimme läpi matot, seinä- ja lattiapinnat, valaisimet, peilit ja taulut. Eikä siinä vielä kaikki. Sohvat, sohvatyynyt, viltit  ja verhot tuli myös puhdistettua. Kattopinnat jäivät 7 metrin huonekorkeuden takia hoitamatta.

Tiesin ystäväni tehokkaaksi ja sähäkäksi tekijäksi, mutta hämmästyin sitä ettei tähän kulunut kuin reilun tunnin verran aikaa. Siivous vaikutti luvattoman helpolta ja äärimmäisen tehokkaalta. Tehokkuutta todisti vesisäiliöön kertynyt musta mönjä. Mikä parasta huoneilma raikastui todella nopeasti. Tämä täytyy kokea itse!Rainbow on amerikkalainen puhdistusjärjestelmä, jonka ensimmäinen versio kehitettiin jo 70-vuotta sitten. Se on pölynimurin näköinen laite, jossa ei kuitenkaan käytetä pölypusseja. Se imee pölyt ja liat vesisäiliöön. Vesi sitoo nämä itseensä tehokkaasti, eikä hiukkasia palaa takaisin huoneilmaan.  Sisäilman hajut, pölyt ja bakteerit (ja jopa osa viruksista) puhdistuvat samalla. Reiska siis pesee myös huoneilman puhtaaksi. Lisää tietoa Reiskasta löydät täältä Klik.


Ihana uusi tuttavuus, jonka haluaisin tavata vielä uudestaan. Minullakin voisi olla muutama juttu Reiskalle kerrottavana. Iloista viikonloppua!


3 kommenttia:

 1. Vautsi, tuollaiselle olisi todellakin tarvetta!! pitääpä tutustua tarkemmin.. ;)

  VastaaPoista
 2. Heidi, suosittelen lämpimästi! :)

  VastaaPoista
 3. Vau - ompas tehokas Reiska. Täytyy tutustua paremmin.

  Mukavaa viikonloppua

  t.Sanna

  VastaaPoista