tiistai 12. maaliskuuta 2013

Simolinin tavaratalo ja naistenpäivän muotinäytös


Vanhassa Porvoossa, Simolinin tavaratalossa järjestettiin naistenpäivän kunniaksi muotinäytös. Talossa on useita yrityksiä, joista Sasu's Playhouse on toiminut talossa pisimpään. Tuorein yritys on Sisustusliike Kretuliini, jossa on myös the Organic Companyn tuotteita myynnissä. Muita talon yrityksiä ovat mm. Boutique Cisar (kengät, laukkut ja vaatteet), teetee Shop, Ompelimo Saila Haikkola ja Max O Mia lastentarvike ja -vaateliike.

Sasu's Playhouse tuo maahan oman mallistonsa teak- ja mahonkihuonekaluja. Ihastuin varsinkin näihin mataliin pöytiin ja penkkeihin, joita voisin haluta kotiini useampia eri kokosia. Tästä pääset tutustumaan Sasu's Playhousen nettisivuille, Klik.Sasu ja tytär valmistautumassa muotinäytökseen.
Ompelija Saila Haikkolan käsissä syntyy paljon juhla-, arki- ja esiintymisasuja sekä sisustus-, verhoilu- ja korjaustöitä. Sailan yhteystiedot löydät täältä: Klik.


Sailan ompelimon aarteita.
Muotinäytös alkoi aamuisella kattauksella, jossa malleilla the Organic Companyn essu ja wellnes towel yllään. Kulhot ja kupit ovat myös Kretuliinin valkoimista. Iian poncho on neulottu käsityönä teetee Shopin langoista.


Aamuisten tunnelmien jälkeen siirryttiin päiväkävelylle kaupungille. Vaatteet, laukut ja kengät ovat Boutique Cisarin kevät- ja kesämallistosta.

Mukana oli myös iloinen Täti Monika, jonka päiväasu oli ommeltu Ompelimo Saila Haikkolassa Kretuliinin Iian vanhoista Marimekon verhoista. Ihana piknik-kori on Kretuliinista. Päivälliselle ja iltaan valmistaudutaan kauniissa asusteissa, kuten tässä Marilyn-kuvitetussa upeassa mekossa. Marilyn-aiheinen mekko ja ruusutoppi ovat Ompelimo Saila Haikkolan käsialaa.Mukava iltapäivä iloisten ihmisten seurassa. Tästä talosta löytyy valtavasti innostusta, osaamista ja monenmoisia ihanuuksia. Kretuliinista on tulossa lisää juttua postauksen verran myöhemmin. 

Kiitos Simolinin Tavaratalon yrittäjille ja iloiselle kaupunkilaisyleisölle. Minä jään kaupunkilaisten kanssa odottomaan seuraavaa tapahtumaanne!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti