sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Sisustusliike Kretuliini ja arvonta

Kerroin aikaisemmassa postauksessani klik naistenpäivän muotinäytöksestä Vanhan Porvoon Simolinin tavaratalossa. Talon uusin yritys Sisustusliike Kretuliini toimii myös the Organic Companyn jälleenmyyjänä. Kretuliinin omistaa sisustussuunnittelija Iia Tammia ja saman katon alta saa kätevästi sekä sisustussunnittelua, että ihanuuksia kodin ilmeen kohentamiseksi!


Tästä liikkeestä ei puutu iloa eikä väriä ja se on vahvasti omistajansa Iian näköinen. Iia pursuaa energiaa, huumoria ja lannistumatonta yrittäjähenkeä. Tältä rouvalta ei taida jäädä sormi suuhun minkään asian kanssa. Olen tavannut Iian nyt puolenkymmentä kertaa ja palannut tapaamisista aina täynnä energiaa, ideoita ja hersyvän hyvää mieltä.

Ihana Iia!
Kretuliinin valikoima on runsas, mutta selkeä. Iia on keskittynyt muutamiin tuotemerkkeihin ja ottanut näiltä kattavan valikoiman kauppaansa. Yksi näkyvimmistä merkeistä on Rice joka tunnetaan erityisesti laadukkaista ja värikkäistä melamiiniastioista. Iialla taitaa olla ainakin Uudenmaan kattavin Rice-valikoima. Näiden värikkäiden ja iloisten astioiden, kassien, piknik-korien ja muiden ihanuuksien keskellä ei voi muuta kuin toivoa, että kesä tulisi mahdollisimman nopeasti.Ricen spatulat ja the Organic Companyn keittiöpyyhkeet sulassa sovussa. 

Kesää ja piknikkejä odotellessa!Mielenkiintoinen ja ekologisuudellaan ilostuttava tuotesarja on ruotsalaisen Camilla Martelius. Camilla suunnittelee ja valmistaa laukkuja, tyynyjä ja pussukoita. Tuotteet valmistetaan pääosin kierrätetyistä materiaaleista ja niissä seikkailee Morris-koira mitä hassuimmissa paikoissa ja yhteyksissä. Värit ja tyylit puhuvat puolestaan, iloa ja huumoria ei puutu näistäkään ihanuuksista.


Morris meni asfalttihommiin!
Äiti ja lapsi Morris!

Morris in Love!
Valikoimista löytyy näiden lisäksi mm. upeita Leffin kelloja, Desicon kynttilöitä ja By Rydensin valaisimia. Iialla on myös hyvä valikoima tilauskankaita ja tapetteja mallistossaan. Maahantuomani the Organic Companyn luomupuuvillaiset keittiö- ja kylpytekstiilit sopivat tähän valikoimaan mainiosti ja on tosi hienoa että niitä saa nyt myös Porvoosta.

Kretuliini tuo raikkaan ja värikkään tuulahduksen Vanhan Porvoon sisustuskauppojen tarjonnastaan. Käykäähän itse toteamassa!

Pidätkö sinä kirkkaista väreistä? Entä mitä sanot Morris-koiran seikkailuista pussukoissa ja tyynyissä? Mikä on sinun suosikkituotteesi Kretuliinissa? Kommentoi 24.3. mennessä tähän postaukseen. Kommentoineiden kesken arvotaan Camilla Marteliuksen suunnittelema Morris-pussukka.


the Organic Companyn pyyhkeet ja Verson huopatuotteet sopivat mainiosti yhteen!


Ihanat kierrätystuubit hehkulampuille, tuikkukynttilöille ja paristoille. 11 kommenttia:

 1. Kirkkaat värit ovat jees yksityiskohdissa ja tehosteina, mutta muuten suosin aika neutraaleja värejä niin pukeutumisessa kuin sisustamisessakin. Morris-koira on symppis, ja siinä on tuttua näköä ;) Suosikkituotteeni on tuo -onko se nyt- tyyny tai pussukka, missä Morris on asfalttihommissa.

  VastaaPoista
 2. Tykkään kirkkaista väreistä, mutta niitä ei saa olla liikaa. Morris pussukat ihania. Suosikkini on Organic Companyn keittiöpyyhkeet.

  VastaaPoista
 3. Oi mikä ihana kauppa! Miksei meillä täällä ole mitään noin ihanaa :/
  Sydän sykkii ihan kaikelle kuvissa näkyneelle mutta kaippa astiat vie voiton kuitenkin :)

  VastaaPoista
 4. Voi ku ihana liike!

  Pidän kirkkaista väreistä - mutta en liian sekaisin :D Ja noi Morris- koira pussukat on ihan liian söpöjä!

  VastaaPoista
 5. Täällä tykätään myös väreistä, vaikka kodissamme ei niitä juurikaan näy lastenhuonetta lukuunottamatta. Kuvissa näkyvät piknik tavarat oli tosi houkuttelevia. Morris on suloinen veijari.

  VastaaPoista
 6. Tykkään kirkkaista väreistä; ovat piristäviä. Morrishan on aivan syötävän ihana! Kaikki kaupassa vaikutti kiinnostavalta ja meille sopivalta, mutta suosikikseni nousivat nuo kierrätystuubit.

  VastaaPoista
 7. Olen hulluna kirkkain väreihin. Elämässä pitäisi olla värejä!!!! Kirkkaita tietenkin :)

  VastaaPoista
 8. Ihanan värikästä. Suosikkejani ovat astiat ja Morris-pussukat.

  VastaaPoista
 9. Keväällä kirkkaat värit piristää, Morris-pussukat ovat upeita.

  VastaaPoista
 10. Ihania värejä! Ricen astiat alkoivat kiinnostaa. Morris on symppis! :)

  VastaaPoista