tiistai 5. maaliskuuta 2013

The Organic Companyn uutuuksia

Saimme juuri uusia the Organic Companyn ihanuuksia Cilla's webshopiin. Kerroinkin näistä  Formexin kuulumisia -postauksessa ja nyt ne ovat täällä! Suurien kassien esikuvana voisi kuvitella olleen ruotsalaisen sisustusjätin siniset muoviset jättikassit. Nämä ovat samalla tavalla todella käteviä suuren tilavuutensa takia. Materiaali on kuitenkin sertifioutua luomupuuvillaa ja plussana vielä kaunis ja selkeä muotoilu.
Mitä sinä laittaisit näihin kasseihin? Minä voisin ottaa näitä ainakin lastenhuoneisiin säilytyskoreiksi. Pystymallinen toimisi tyylikkäänä pyykkikorina ja vaakamallista voisi käyttää myös liinavaatteiden kuljettamiseen mökille ja takaisin.

Keittiötuotteisiin tuli myös uutuuksia. Giant tea towel / apron ja tea towel saivat pikkusiskon mini tea towelista. Tämä 53x43cm:n kokoinen pyyhe toimii hyvin keittiön pikkupyyhkeenä tai kangasservettinä.      Jättipyyhe essuksi lanteille, keittiöpyyhkeet esille roikkumaan ja minipyyhkeet kattaukseen. Kaunis ja rauhallinen ilme keittiöön on valmis!
Valikoima täydentyi myös lasten ruokalapuilla. Näiden ruokalappujen jujuna on erikoispitkä (55cm) koko. Harmoonisten, maanläheisten värien lisäksi ruokalappu löytyy myös kirkkaissa väreissä, kuten turkoosina, punaisena ja tummanvihreänä. Ruokalapun niskassa on nepparikiinnitys, minkä avulla kokoa voidaan säädellä. Etupuoli on keittiöpyyhkeiden kaltaista kalanruotokuvioitua puuvillaa ja tausta sileää puuvillaa. Sertifioitua luomupuuvillaa tietenkin kaikki!


Muistattehan käydä tykkäämässä Cilla'sin Facebook-sivusta: Cilla's Facebook ja tilaamassa verkkokaupan uutiskirjeen Uutiskirje. 13.3. mennessä toimineiden kesken arvotaan 2 x 50€:n arvoisia Cilla's lahjakortteja. Facebook sivun jakaneiden kesken arvotaan lisäksi vielä yksi 50€:n lahjakortti. Käykäähän tykkäilemässä siis. Loistavaa viikkoa!


2 kommenttia: