sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Cilla's 1v. synttärit

Ensimmäinen vuosi Cilla's webshopin historiassa on kulunut nopeasti. Vuoteen on mahtunut paljon iloa ja uuden oppimista. Olemme postittaneet laatikoittain L:a Bruketeja, isot pinot Iris Hantverk harjoja- ja rikkalapioita, miljoonia (kauppiaalla on lupa vähän liioitella) mustia tiskiharjoja ja bahuksen baljon Becksöndergaard-huiveja. Suurenmoinen kiitos kaikille asiakkaillemme kuluneesta vuodesta!

Vuoteen on myös mahtunut 175 postausta, yli 800 Facebook päivitystä ja mikä parasta paljon ihanaa palautetta asiakkailtamme. Jokaisen paketin lähetyksen kohdalla tulee aina mietittyä sen saajaa. Millaiselle henkilölle ja millaiseen kotiin paketti on menossa. Iloitsemmekin kovasti kaikista saamistamme palautteista.

Kiitokset aivan ihanasta huivista joka kiitolaukkaa saapui tänne Porvooseen. :) Iltateehetkenkin tarjosit minulle. Oli niin mieltä lämmittävä lisä paketissa. Aivan mahtava tarranauha oli paketin ympärillä, pakko vielä todeta. Niin kiva.

Harjasetti tuli perille, kiitos! Se on hieno. Nyt päästään lakaisemaan mökin lattioita.

Paketti tuli perille ja aloin heti kiittämään erittäin hyvin pakatuista tuotteista ja vielä ylimääräisistä teepusseista :) Kiitos Kiitos!

Pienikin asia paketissa on ihana ele, esim. henkilökohtainen kiitos ostokuitissani, hienoa!


Kiitos kaikille teille ihanille!!!
Maailma ja varsinkin verkkokauppa on ehtinyt myös muuttua paljon kuluneen vuoden aikana. Verkosta ostamisen määrä on lähtenyt komeaan kasvuun, mutta myös kilpailuasetelma on muuttunut. Isot kansainväliset verkkokaupat ovat rynnineet markkinoille ja pienen yrittäjän näkyvyyden eteen pitää tehdä tosissaan töitä.

Cilla's haluaa olla erikoistunut ja palveleva pikkuputiikki nettishoppailumaailmassa. Äänensä kuuluviin saaminen isojen toimijoiden keskellä on menestymisen suurin haaste. Siksi olemme myös äärimmäisen kiitollisia kaikista kommenteistanne ja tykkäyksistänne. Näiden kauttaa tavoitamme lisää kaltaisianne esteettisemmän ja iloisemman arjen nautiskelijoita.

Haluammekin palkita teidät mukana olostanne synttärikampanjan avulla. Kiitokseksi kuluneesta vuodesta tarjoamme postikulut kaikkiin tilauksiin tästä päivästä kuun loppuun saakka. Postikulut kaikkiin tilauksiin ovat siis pyöreät nolla euroa! Nyt kipin kapin ostoksille, klik!!

20 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon! Joku päivä paneudun ajan kanssa verkkokauppaasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marita!!! Mukavaa, että tapasimme Merjan johdatuksella. :) Oli kivaa päästä myös Anitan kanssa juttuihin pienen tovin jälkeen. Tervetuloa käymään myös Keravalla!

   Poista
 2. Onnellista synttäriä ja kiitos hyvästä palvelusta Cilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cartsa! Kivaa, että olet tullut asiakkaakseni!

   Poista
 3. Onnea ihanalle arjen piristyttäjälle!
  /Anu

  VastaaPoista
 4. Onnea 1-vuotiaalle :)
  Ihanaa Cilla!

  t.Sanna

  VastaaPoista
 5. Onnea 1-vuotiaalle!

  Kiitos ihanasta palvelusta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hiidenuhma, mukavaa että ollaan tultu tutuiksi täällä blogimaailmassa!

   Poista
 6. Onnea 1-vuotiaalle!!!
  Olet aivan sama Cilla kuin 20 vuotta sitten!Uskomatonta!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Lisay! Hassuttelet ja liioittelet, mutta kuulostaa kivalta. :)

   Poista
 7. Onnea 1-vuotiaalle!

  Pakettisi ovat päivän piristys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset Anneli! Sait minun päiväni myös piristymään. :)

   Poista
 8. Ihana ja lämminhenkinen välitilinpäätös ensimmäisestä vuodesta! Roppakaupalla onnea ja menestystä myös tuleville vuosille, ihanaa kun olet ilahduttamassa meidän arkea! :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos Niinuska-kiltti! Kiitos kun olet ollut niin uskollisesti mukana ihan alusta asti! :)

  VastaaPoista