maanantai 14. lokakuuta 2013

Huiviarvonnan voittajat!

Hip hei ja iloista viikkoa kaikille! Huikean ihanaa tunnelmointia ja tarinointia löytyi loistavaa lokakuuta -postauksen kommenteista. Todella moni tuntui ammentavan energiaa lämpimistä villasukista, kynttilöiden valosta ja syksyisistä herkuista. 

Yhdessä kodissa hiulataan jo laskettelusuksien pohjia primaluistoon ja toisessa grillataan makkaraa pihapuuhailujen lomassa. Ihanalta kuulosti Heidin "mysmys"-meininki: villasukat, kynttilöitä ja syysmyrsky ikkunan takana. Arvostan kovasti myös muutamissa komenteissa ollutta rehellistä tunnustusta syysahdistuksesta. 


Arvontalipukkeet sekoitettiin huolellisesti suuressa ja laakeassa bambuvadissa. Vadista nousi kaksi lipuketta, joissa luki seuraavat nimet: Tiia Koivusalo ja Anu (Anonyymi /Anu). Laittaisitteko minulle yhteystietoneen sähköpostilla, että pääsette valitsemaan mieluisianne palkintohuiveja. SUURENMOISET ONNITTELUT MOLEMMILLE! 
Nyt meinaan herkutella jumbomukillisen Pukka Love -teetä ja omena-pähkinämuffinin vadelma-inkiväärihillolla höystettynä kaikkien teidän, arvontaan osallistuneiden kunniaksi. Kiitos, kun käytte visiitillä blogissani. Jatkukoon lokakuu yhtä loistavana!

4 kommenttia:

  1. IIK, ihanaa, kiitos onnettarelle!
    Laitan viestiä.
    /Anu

    VastaaPoista
  2. Vihdoin täällä, anteeksi että kesti! Syysloma lasten kanssa on ollut nettivapaa. Aivan ihana yllätys. Sydämelliset kiitokset ja aurinkoisin terv. Tiia

    VastaaPoista