tiistai 8. lokakuuta 2013

Uusi italialainen petikaveri

Minulla on yöpaitaongelma. Baby doll -tyypiset pitsimekot eivät ole oikein minun näköisiäni ja tuntuvat jo ajatuksenakin vähän viluisilta. Flanellipyjamia tuli ostettua joskus useita, mutta yleensä ne jäivät lähes kertakäyttöisiksi. Housut nimittäin kutistuivat ensimmäisissä pesuissa ja muuttuivat täyspitkistä high water -mallisiksi. En ole myöskään osannut nähdä itseäni muumikuvioisissa printtipaituleissa.

Olen metsästänyt hyvälaatuista, mielyttävää ja kaunista yövaatetta todella pitkään. Tänään sain uuden kokelaan kotiin. Bedmil Sisustuksen Arte Pura malliston pellavatunika iski minulle toistuvasti silmää ja lähti tänään mukaani. Kollega Merja kertoi, että vaatetta voi käyttää myös tunikana. Vielä parempaa, kiireisimpänä aamuna voin sujauttaa farkut pyjaman alle ja hypätä liikkeelle!Arte Puran tekstiilit tehdään luonnonmateriaaleista, puuvillasta tai pellavasta. Väreinä käytetään ainoastaan luonnonvärejä. mikä näkyy värien upeana hehkuna. Jokainen vaate ommellaan käsityönä ja tämä tekee niistä uniikkeja. Yksikään vaate ei ole täysin samanlainen.

Minun tunikani väri on kaunis, kultaan taittava harmaanruskea. Se on polvipituinen, siinä on pitkät hihat, halkiot sivuilla ja kauniit timattikoristeet kauluksessa ja toisessa halkiossa. Nyt on vaan sellainen ongelma, etten meinaisi raaskia ottaa mekkoa käyttöön.

Näitä ja monia muitakin Arte Puran ihanuuksia löytyy Bedmil&Cilla's putiikista sekä Bedmil Sinisen Talon puodilta Sipoosta. Tervetuloa ihastelemaan!


2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja ihana blogi! Olen löytänyt Bedmil-liikkeen ja nyt tämän. Vautsi!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Marita ja tervetuloa blogiin. Sinulla on myös kiva blogi ja todella kauniita kuvia! Kiitos myös avustasi Facebookissa, oli ihana arjen piristys saada yhteys vanhaan ystävään uudelleen! :)

    VastaaPoista