torstai 24. lokakuuta 2013

Riedel O-sarja

Tunnetteko Riedelin O-sarjan? Kuulun itse O-lasisarjan fanittajiin niiden laadullisten, esteettisten ja käytännöllisten ominaisuuksien vuoksi. Viimeiseksi mainittu ominaisuus nousee esiin silloin, kun en jaksa pestä laseja käsin. Ne voi nimittäin tyrkätä huoletta tiskikoneeseen.

Riedel-viinilasien ideologia perustuu kunkin rypälelajikkeen viinille suunniteltuun omanlaiseensa lasiin. Viinin ominaisuudet tulevat parhaiten esiin tietyn muotoisesta lasista. O-Cabernet on tarkoitettu Cabernet Sauvignon ja Merlot rypäleistä valmistetuille viineille. Lasin kookas malja tuo hyvin esiin klassisten rypäleiden ja näistä sekoitettujen viinien syvät ja tummat aromit. Lasi sopii hyvin myös muille punaviineille.


O-Riesling lasi puolestaan sopii mainiosti raikkaille ja aromikkaille valkoviineille. Sen kapeampi ja suipompi malli tuo hienosti valkoviinien aromit esiin. Molemmat lasit käyvät hyvin myös vesilasiksi kattaukseen ja tunnustettakoon, että meillä on juotu näistä myös olutta.

Lasit sopivat konstailemattoman ja modernin suunnittelun ansiosta monenlaisiin kattauksiin. Minusta nämä arjen ilostuttajat toimivat myös hyvinä lahjaideoina, vaikkapa Iris Hantverkin lasiharjan kanssa paketoituna.

Mitäs pidätte näistä? Kolahtaako O-sarjan muotokieli, vai oletko sitä mieltä, että viinilasissa pitää olla jalka? Cilla's valikoimista nämä tuotteet löytyvät täältä: klik!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti