torstai 31. lokakuuta 2013

Kurkistus putiikin jouluvalmisteluihin

Bedmil&Cilla's putiiki on muuntumassa kovaa vauhtia jouluputiikiksi. Laitoimme tänään jouluisia koristeita esille ja taisimme päästä itsekin jo vähän joulutunnelmaan. Kanelipuusta tehtyjä koristeita ja -lyhtyjä, juuttikankaisia tähtiä ja suloisia metsäneläinkoristeita. Niin ja tietenkin suuren suosion saaneita kierrätysalumiinisia koristeita. Pian näitä ihanuuksia löytyy myös Cilla's webshopin puolelta.Miten on, oletko sinä jo ostanut jouluisia asioita kotiisi? Millainen on sinun joulusi tänä vuonna? Onko se luonnollisen maanläheinen, trendikäs mustavalkoinen, perinteinen punainen vai kenties kimaltavan juhlava? Kuulisimme mieluusti sinun unelmien joulusisustuksestasi. Iloista torstai-iltaa!

9 kommenttia:

 1. Kauniita jouluisia esineitä :) Itseä taitaa tänä vuonna houkutella eniten luonnollinen maanläheinen joulu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo maanläheisyys tuntuu olevan suosiossa tänä vuonna. Kiitos visiististä Onnen Omenia! :)

   Poista
 2. Ihania!!! Nuo kuusenkoristeet on hienoja, tekisipä mieleni ostaa:)!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OI, kiitos tilauksestasi Viivi! Toivottavasti ovat sinulle mielusia ja kiitos kun kävit kommentoimassa täällä!

   Poista
 3. Minä olen sen verran tylsä, että meidän joulukoti on vuodesta toiseen melko samanlainen. En juuri innostu luomaan joulua minkään uuden trendin mukaan, sillä maanläheinen linja pienellä punaisella piristyksellä luo minulle joulutunnelman. Joka vuosi toki jotakin pientä uutta tulee hankittua tai tehtyä, mutta tänä vuonna en vielä ole mitään hankkinut. Tosi kauniita ovat nuo kuvien koristeet! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Maiju. Kivaa kuulla, että tykkäsit näistä. Tuo sinun linjasi kuulostaa myös kivalta. Toivottavasti saamme nähdä jouluasi blogissasi myöhemmin. Ihanaista viikonloppua ja pyhää!

  VastaaPoista
 5. Voi ei miten kaunista. Oravajoulukoriste on saatava. <3

  VastaaPoista
 6. Ihanan näköinen putiikki! Täytyypäs tonkia tarkemmin...

  Anni @ http://rakkaudellaanni.blogspot.fi/

  VastaaPoista