maanantai 11. marraskuuta 2013

Juhlavat hienohelmat

Nyt on taas se aika vuodesta kun iltamenoja, pikkujouluja ja glögitapaamisia osuu monelle illalle viikoittain. Ulkona on kamalan pimeää, naama näyttää harmaan kalvakalta ja mielikin meinaa hiipua alakuolon puolelle.

Ei hätää, sillä kauniilla Becksöndergaard -huiveilla saa helposti piristystä lookiin ja mielelle. Cilla'sin tämän hetken valikoimissa on sähäköitä Glitter Stars-, herkkiä Silent Night-, hopeatäplillä viimeisteltyjä Christmas Night-,  kauniisti kuvioituja Himalayan Wood -huiveja ja paljon muuta.

Minä kutsun näitä ihanuuksia juhlaviksi hienohelmoiksi, kun ovat niin fiinejä kaikki. Ne sopivat mielestäni mainiosti myös lahjoiksi. Tässä muutama idea toisiinsa sopivista huiveista, pussukoista, avaimenperistä ja koruista.

Glitter Star light grey -värissä, Ganny Awards ja Hearts Key cover -värissä.Christmas Night, Granny Awards ja Hearts Key black -värissä.

Christmas Night hot chocolate -värissä, Granny Awards ja Hearts Key black -värissä
ja Mifukon mustat paperihelmet

Käy kurkkamassa koko huivivalikoima täältä: Cilla's Becksöndergaard. Mikä on sinun suosikkisi? Entä millaisia keinoja sinulla on juhlailmeen esiin taikomiseksi marraskuun pimeydessä?

Blogin lukijat saavat nyt Becksöndergaard huivi- ja pussukkatilauksiin postikulut maksutta. Kirjoita huiviostoksen yhteyteen kampanjakoodi: BLOGI ja saat postikulut kotimaahan veloituksetta. Kampanja on voimassa 17.11. asti. Jos ostoskorissasi on huivien tai pussukoiden lisäksi muitakin tuotteita, kirjoita kampanjakoodi ja valitse toimitustavaksi nouto. Toimitamme koko lähetyksesi ilman lähetyskuluja.

Voit myös osallistua kampanjan markkinointiin jakamalla postauksen omassa blogissasi tai Facebook-sivullasi. Mainitse tästä tilauksen yhteydessä (lisähuomioita kohdassa) ja pakkaamme kiitokseksi yllätyslahjan mukaan lähetykseen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti