tiistai 19. marraskuuta 2013

L:a Bruket palasaippuat

Olen ollut niin koukussa L:a Bruketin nestesaippuoihin, että palasaippuat ovat meinanneet jäädä kokonaan taka-alalle. Putiikkielon myötä niille on myös syntynyt uudenlaista kysyntää ja nyt päätimme lisätä niitä valikoimiin.
Ihanat palasaippuat ovat käsintehtyjä ja valmistettu sertifioiduista luomuraaka-aineista. Ne on pakattu kivoihin paperikääreisiin ja jatkavat sarjan muiden tuotteiden linjaa tyylikkään ulkonäkönsä osalta. Numeroitujakin ovat tottakai, kuten muutkin sarjan tuotteet. Cilla's valikoimista löytyy nyt nollaysiä, kasikymppistä ja kakskakkosta.

Nollaysi, eli sitruunaruoho tuo meille sitruunaruohofaneille täydennystä nestesaippuan, tuoksukynttilän ja tiskiaineen tuoteperheeseen. Kasikymmppinen on puolestaan seetripuu-appelsiinisaippua, missä seetripuun tuoksu syventää appelsiinin makeutta. Palasaippuat toimivat kivoina lahjasetteinä nestesaippuoiden ja tuoksukynttilöiden kanssa.
Viimeisenä on kakskakkonen, eli surfskrubb-saippua. Tämä jokaisen wannabe surffarin must-saippua on rikastettu merilevällä ja Apelvikenistä kerätyllä hiekalla. Hiekka kuorii kevyesti ihoa samalla, kun saippuan hoitavat ainesosat kosteuttavat ihoa. Tämä voisi olla mieluinen lahja esim. teini-ikäiselle nuorelle,  joka tarvitsee vähän lisäpotkua arkiaamujen lähtöihin.Mikä on sinun suosikkisi? Muitakin L:a Bruket uutuuksia on tulossa webshopiin ja uutuudet löytyvät myös Bedmil&Cilla's putiikilta. Voih, näitä ihanuuksia. Näistä ei voi saada tarpeekseen.

2 kommenttia: