sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Tule mukaan talkoisiin!

Vietimme muutama viikko sitten kummipoikani Eeron 9v. -syntymäpäiväjuhlia. Eero on reipas ja iloinen miehenalku, jonka kanssa aika ei käy pitkäksi. Ysivuotiaan elämään kuuluu kavereiden ja harrastusten lisäksi innostus pukeutumiseen. Kummitäti sai nähdä mm. hienoja itsetuunattuja pipoja. Olen kovin ylpeä tästä pikkukaverista.

Reippautta ja iloista asennetta tarvitaankin, sillä Eero on joutunut viettämään aikaa lapsuudestaan myös lastensairaalassa. Paikka on tullut tutuksi myös hänen vanhemmilleen ja hiljattainen käynti paikan päällä kertoi karua tarinaa Lastensairaalan nykytilasta. Talo kuulema ihan oikeasti rapistuu käsiin ja sekä pienten potilaiden että hoitohenkilöstön olosuhteet käyvät kurjemmiksi päivittäin. 

Jotain on siis tehtävä, jotta uuden sairaalan rahoitus saadaan nopeasti kasaan. Tuumasta toimeen! Cilla's ja Musta5101 lähtivät yhdessä mukaan talkoisiin. Kokosimme kaksi Uusi Lastensairaala -talkoopakettia, joiden tuotosta osa lahjoitetaan talkoohankkeeseen.


Paketit on pakattu sellofaanipussiin, jossa on mukana hankkeen maskotin, Justus Voimahalin kuva ja maininta osallistumisesta Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeeseen. Tuotteet ovat myynnissä Bedmil&Cilla's putiikilla sekä Cilla's webshopissa, täällä

Toinen paketeista sisältää Musta5101 tiskiharjan ja mustikka-käsitiskiaineen. Paketin hinta on 23€ ja sen myynnistä lahjoitetaan 1€ Uuden Lastensairaalan talkookassaan. Toisessa paketissa on tämän lisäksi mukana bambuviskoosi-tiskirätti. Paketin hinta on 30€ ja sen myynnistä lahjoitetaan 1,50€ hankkeen hyväksi.

Tyylikkäät, ekologiset ja kotimaista työtä tukevat tuotepaketit ovat mainioita joululahjoja tai vaikka joulukukkien sijaan annettavaksi. Miksei  näillä ihanuuksilla voisi kaunistaa myös oman keittiön ilmettä ja hakea vähän piristystä tiskiurakkaan. Samalla tulee tuettua tärkeää asiaa. Kiitos kaikille teille, jotka olette mukana näissä talkoissa!

6 kommenttia:

 1. Aivan mahtava idea! Tilaan heti tuon halvemman ;)

  VastaaPoista
 2. HIeno juttu Marita, kiitos! Pääsetkö käymään Keravan putiikilla joku päivä? Olisi kiva nähdä ihan kasvotustenkin! Iloista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. Olisiko mahdollista noutaa se Bedmil-putiikista, vaikka toki tapaisin sinut mieluusti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, sopii mainiosti nouto Merjalta Sipoostakin. Klikkaa ostoskorissa nouto, niin ei tule postikuluja. Laitan paketin Merjalle valmiiksi. Aurinkoista viikkoa!

   Poista
  2. Kiitos Marita, laitan paketin huomenna Merjan matkaan. Onko sinulla Sipoon liikkeen aukioloajat? Tervetuloa käymään Keravalla myös myöhemmin! :)

   Poista