maanantai 25. marraskuuta 2013

L:a Bruket pyykinpesuaineet


Pitkä odotus on palkittu ja L:a Bruketin puuvilla- ja denimpesuaine sekä villa- ja kashmirpesuaine ovat vihdoinkin meillä. Näistä kirjoittin jo aikaisemmin täällä.Ehdin jo testata villapesuainetta ja olin siihen todella tyytyväinen. Pyykki jäi ihanan pehmeän tuntuiseksi ja tuoksussa oli luvattua seetripuun lämpöä. Miellyttävästä tuoksusta huolimatta pidin siitä, ettei tuoksu jäänyt tekstiileihin pyykin kuivuttua. Olen tullut vähän "allergiseksi" liian voimakkaille pyykinpesuainetuoksuille, joita tupsahtaa vastaan jatkuvasti. Pyykki saa mielestäni tuoksua puhtaalle ja raikkaalle, muttei kilpailla parfyymini kanssa.


The Organic Companyn pyykkisäkki, L:a Bruketin pesuaineet
ja Iris Hantverk harjasetti valmiina  hommiin!

Villa- ja kashmirpesuaineessa on käytetty lanoliinia joka pidentää villatekstiilien käyttöikää. Puuvilla- ja denimpesuaineessa on puolestaan puuvillansiemenöljyä ja tuoksuna patsulin ja laventelin eteerisiä öljyjä. Taidan pyhittää tämän pesuaineen lempifarkuilleni ja muille suosikki puuvillatekstiileille. Villa- ja kashmirainetta tulee käytettyä pääsääntöisesti korkealuokkaisten villatekstiilien käsinpesussa. Molemmat soveltuvat sekä käsi- että konepesuun.

Pesuaineet ovat tiivisteitä ja pullollisella pesee noin 13 koneellista. Näitä ei siis tarvita paljoakaan ja kannattaa muistaa annostella maltillisesti. Tuotteet löytyvät webshopista täältä. Iloista maanantai-iltaa.

ps. vielä tänään ehtii osallistua Rakas joulupukki -postauksen arvontaan!


1 kommentti: