keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Putiikin tunnelmia

Laitoimme jälleen putiikilla esillepanoja uusiksi ja Cilla's mustavalkoinen maailma sai nyt enemmin tilaa omasta sopesta. Tai no, ei se ihan mustavalkoinen ole, kun laitoimme sinne myös turkoosit  Mateus-astiat esille. Mustavalkoinen näyteikkuna sai myös turkoosin väripiristeen. The Organic Companyn Big tall bag, Iris Hantverk wc-harja ja
 L:a Bruket pyykinpesuaineet sopivat kivasti yhtteen.

Kollegan kätköistä löytyi kaunis bambujakkara, jonka seurassa turkoosit astiat tulevat kauniisti
esille. Mitäs sanotte turkoosista värinä? Tuleeko sitä käytettyä myös talvella, vai onko se mielestäsi kesäväri? Turkooseja ja keltaisia astioita myydään meillä tasasisesti tummempien sävyjen rinnalla vuoden läpi. Ystävättäreni on myös nimennyt turkoosin voimaväriksi ja ymmärrän kyllä miksi. Jotain todella energisoivaa tuossa värissä on.


The Organic Companyn kylpy- ja keittiötekstiilit tulevat nyt myös paremmin esille isompana kokonaisuutena. Samoin on suosittujen L:a Bruket kosmetiikkatuotteiden kanssa. Ja vaikka nämä kuvat ovatkin jotain ihan muuta, on meillä paljon myös perinteisempiä joululaihanuuksia ja sisustustuotteita. Tervetuloa käymään Keravan Bedmil&Cilla's putiikilla. Minä olen taas puotipuksuna huomisesta torstaista lauantaihin saakka. 6 kommenttia:

 1. Kaunista! Mun mielestä kaikki värit käyvät läpi vuoden, taika on siinä, miten värejä yhdistelee. :) Ehdottomasti voimaannuttava väri, tuo turkoosi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos Pirita! Sain taas paljon inspiraatiota teidän tyylikkäästä Domdomistanne. Jännityksellä odotan uutta liiketilaanne. Terkut sinne Tampereelle! :)

   Poista
 2. Kaunista :) Pakko päästä ennen joulua putiikkiisi.
  Mukavaa loppu viikkoa

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis Sanna ja tulehan pian käymään! :)

   Poista
 3. Suuret kiitokset JohannaL! Toivottavasti pääset käymään putiikilla joskus! :)

  VastaaPoista