maanantai 9. joulukuuta 2013

Cilla's Mifuko

Cilla's valikoimiin tuli tänään uusia Mifuko-ihanuuksia. Mifukosta voit lukea lisää Ihana Mifuko -postauksesta. Musta-valkoiset Kiondo-korit saivat seurakseen täysin mustia sekä musta- ja punavalkoisia pikkukoreja.Kiondo-korit valmistetaan kukkuloiden rinteiden kylissä Machakoksen alueella Keniassa. Alueella toimii kolme self help -naisryhmää, jotka tekevät Mifukon kanssa yhteistyötä. Sisalista ja muovinarusta punotut korit sidotaan perinteisen käsityöosaamisen keinoin ja niitä tehdään puhdetöinä maanviljelyn ohessa. Korien punominen onnistuu vaikka kävellessä!

Mifukon ja self help -naisryhmien välinen yhteistyö on lähtenyt hyvin käyntiin ja Mifukon suunnittelemia korjea syntyy jatkuvasti lisää. Kevääksi on tulossa taas uusia kivoja värejä, joista sain tänään jo pientä esimakua.Meillä on kotona käytetty keskikokoisia musta-valkoisia lelujen säilytykseen ja voi olla, että tuo kokonaan musta pääsee näiden rinnalle. Tai sitten se löytää paikkansa kylpyhuoneen pyyhekorina. Näitä ei vaan voi olla kotona liikaa!


Kuva Uupi Tirronen


Uusia korujakin saapui, kuten mustia Lulu-rannekoruja ja Mikufu-paperihelmikoruja. Paperihelmiä on ollut valikoimissa aiemminkin, mutta keraamiset Lulu-korut ovat ihan uusia. Kuvassa olevia keltaisia on tulossa meille hieman myöhemmin.

Kuva Uupi Tirronen


Niin ja tietenkin joulusesongin ykkössuosikkia Bundi-avainnauhaa saimme myös lisää. Vielä on hyvää aikaa tilata kauniita Bundi-avainnauhoja pukinkonttiin. Tästä pääset katsomaan koko Cilla's Mifuko -valikoimaa: klik.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti