maanantai 23. joulukuuta 2013

Kiitosterkut Irikseltä!

Sain juuri kauniin joulukirjeen yhdeltä suurimmalta yhteistyökumpaniltani Iris Hantverkiltä. Haluan jakaa heidän kauniin viestinsä teidän kanssanne.Iris Hantverkin tulevaisuus ei näyttänyt vuosi sitten kovin valoisalta. Ruotsin valtio poisti tuen, jota oli myönnetty kehitysvammaisia työntekijöitä työllistäville yrityksille. Tuen määrä Iris Hantverkin toiminnassa oli merkittävä. Yrityksen omistajat ajattelivat toiminnan päättyvän.

Samalla olisi päättynyt yli satavuotisen käsityöperinteen ylläpitäminen ja usean näkövammaisen käsityöläisen työllistyminen. Työtä jatkettiin kuitenkin tulevaisuuteen uskoen ja kulunut vuosi on osoittanut, että tuotesarja on saanut valtavasti uusia käyttäjiä ja sen tulevaisuus on nyt turvattu.Yrityksen johto kiitteli meitä jälleenmyyjiä kauniin sanoin. Suurin kiitos kuuluu kuitenkin teille, ihanille asiakkaillemme, jotka olette ostaneet Iris Hantverk -tuotteita kotiinne ja puhuneet tuotteista ystävillenne. Kiitos!

Cilla's Iris Hantverk -valikoimien suosituimpia tuotteita ovat olleet harja- ja rikkalapiosetit. Joulupaketteihin on myös kääritty paljon erilaisia kylpy-ja keittiöharjoja sekä neulottuja pannunalusia. Kuvassa näkyviä parvekeharjoja on vielä yksi jäljellä ja taidankin ostaa sen itselleni joululahjaksi. Juuri tällaiset eettistä esteetiikkaa edustavat käyttöesineet tekevät minun arjestani vähän iloisempaa. Cilla's ideologian mukaisesti!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti