keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Merensininen glögihetki

Cilla's Mateus-valikoima sai tulevien juhlapyhien kunniaksi uuden upean värin. Värin nimi on Ocean ja se on nimensä mukaisesti merensininen. Tai toisaalta väri on melko vihreä. On vaikeaa päättää, kumpi on voimakkaamin esillä tuossa sävyssä, sininen vai vihreä. Petroolinsininen kuvaa sävyä myös hyvin, mutta väri on perinteistä petroolinsinistä moniulotteisempi. Upea väri, joka ihan varmasti puhututtaa katsojiaan.

Värin kuvaaminen osoittautui todella vaikeaksi. Astiat näyttävät paljon sinisemmiltä kuvissani. Huomisesta eteenpäin näitä ihanuuksia löytyy myös Bedmil&Cilla's putiikilta Keravalta. Tervetuloa paikan päälle tutustumaan.


Mateus -astioiden sävyt vaihtelevat aina tekijänsä mukaan. Miesten kädenjälki on voimakkaampi ja väri usein intensiivisempi miesten maalaamissa astioissa. Naisten hennompi pensselin jälki puolestaan jättää herkemmän tunnelman astiaan. Tämä näkyy varsinkin tummemmissa sävyissä. Jokainen astia on yksilö, mikä juuri on osa Mateuksen viehätystä.


Nicolas Vahén glögi ja kruunukantinen lasipurkki ovat myös Cilla's webshopista. 

Valikoimistamme löytyy Ocean-värisenä perhoskahvikuppisetti sekä suuri perhosvati. Muita astioita toimitamme tilauksesta. Minä katoin glögitarjoilun Ocean-värisillä astioilla. Aprikoosihillolla maustetut joulutortut sopivat todella kauniisti uuden värin seuraksi.

Mitäs sanotte väristä? Osuuko se teidän esteettisen silmänne kanssa yksiin, vai onko se outo ja ihmeellinen? Iloa ja valoa loppuviikkoon!

2 kommenttia:

  1. Ihania sävyjä :). Osuu ja uppoaa...ja harmi kun kaappitilaa on niin vähän, etten oikein voi harrastaa astioiden keräilyä...tai sitten pitäisi karsia jotain vanhaa pois. Mutta kun muut perheen jäsenet vastustavat - eihän siitä kymmenen vuotta vanhasta, jostain reissulta ostetusta rakkaasta matkamuistomukista nyt voi luopua..;). Kun minä taas haaveilen hyvin järjestellystä astiakaapista, jossa olisi vain pari-kolme eri sarjaa, joita voisi yhdistellä keskenään...ja pois kaikki "sitä sun tätä kipot ja sälät...no, joskus sitten :)

    VastaaPoista
  2. On kyllä kauniit, vaikka ei lempparivärini olekaan.

    VastaaPoista