torstai 19. joulukuuta 2013

Mateus uutuuksia

Joskus hyvää kannattaa odottaa vähän pidempäänkin. Syksyllä tilatut Mateus -astiasarjan täydennystuotteet ovat vihdoinkin saapuneet. Cilla's valikoiman suosituin väri grey täydentyi kokopitsisellä, suurella (34cm Ø) lautasella ja pitsiespressomukeilla. Pitsiespressomukeja on nyt saatavilla myös plum -värisinä. Suurta perhosvatia (42Ø) on myös jälleen saatavilla harmaana.

Syksyllä lanseerattu uutuusväri orange on todellinen piristysruiske arkiaamuihin. Orange  jumbomukit ja 25cm Ø kokoiset lautaset sopivat todella kivasti aamiaiselle. Lautanen sopii kokonsa puolesta myös yksinkertaisimmille lounas- ja päivällisaterioille. Kaikki Mateus-astiat ovat konepestäviä.Suosituinta myyntituotetta, jumbomukia saa nyt myös dark blue -värisenä. Sininen on todella intensiivinen ja tumma sininen. Jos kuuluut ihmisiin, jotka saavat sinisestä väristä voimaa ja virtaa, kuuluu tämä muki sinun arkeesi. Väri sopii myös hienosti minun kaltaiselleni, farkunsinisen vannoutuneelle ystävälle. Tämä väri ei jätä ketään kylmäksi.
Pukinkonttiin näitä ihanuuksia voi käydä ostamassa Cilla's Keravan putiikilta. Olemme avoinna vielä ennen joulua seuraavasti:

To-pe 11 - 18
La 10 - 15 

23.12. klo 10 - 18
24.12. klo 9 - 12

Bedmil&Cilla's
Aleksis Kiventie 15
Kerava

Kiireetöntä ja leppoisaa torstaita ja tulkaahan poikkeamaan putiikilla!

2 kommenttia:

  1. Oi että, tuo harmaa pitsilautanen on ihana!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Viivi, se on todella kaunis. Mukavaa kuulla, että pidät Mateuksesta!

    VastaaPoista