perjantai 8. marraskuuta 2013

Bag with zipper eli vetskaripussi

Tilasin näitä Nicolas Vahén vetskaripusseja aluksi vähän pilke silmäkulmassa. Ajattelin, että näihin voisi joku innostua pakkaamaan pikkujouluviemiset tai omat lahjaksi tehdyt joululeipomukset. En todellakaan arvannut, että näistä pikkupussukoista tulisi iso hitti.



Pussukoita on ostettu kaavailemiini tarkoituksiin, mutta myös meikki-, uikkari- ja eväspusseiksi. Moni on myös yllättynyt iloisesti siitä, että pussin materiaali on biohajoavaa muovia. Mitä sinä laittaisit näihin pusseihin? Vetskaripussit löytyvät Cilla's webshopista täältä: klik.

Pusseja on enää mutama jäljellä, mutta uusi erä on jo matkalla. Tilasimme myös viini- tai glögipullolle sopivia pullopusseja. Näiden pitäisi saapua varastolle alkuviikosta. Nicolas Vahé -valikoimaan on tulossa myös käsintehtyjä tryffeleitä, päärynä-valkoviinihilloketta ja vadelma-inkiväärihilloa. Suosittua neljän pikkuhillon lajitelmaa on myös tulossa lisää. Niin ja toivomianne mustavalkoruudullisen keittiöpyyhkeen kanssa yhteensopivia patalappuja. Energistä perjantaita ja isänpäiväviikonloppua kaikille!





2 kommenttia: