maanantai 16. kesäkuuta 2014

Boheemisti kohti kesälomaa

Uusi tuotesarja Bohemia Design on saapunut Cilla'siin. Törmäsin tuotemerkin suloisiin toilettilaukkuihin Instagramissa ja jäin heti koukkuun sarjan muihinkin tuotteisiin. Otimme valikoimiin ensin pienen maisteluerän toilettilaukkuja, tyynynpäällisiä, babouche slippersejä ja hammam-pyyhkeitä. 


Tyynyt ja toilettilaukut ovat valmistettu Intiassa ja niiden printtikuosit ovat kaikki käsinpainettuja. Toilettilaukuissa on kivat pompom -tupsut yksityiskohtina. Toilettialaukkuun sopii ihanasti Jurlique -sarjan ruusulinjan hoitotuotteet, kuten kuvan kosteuttava ja kevyesti kuoriva puhdistusvoide. Kesälomareissut here we come!


Ihanat marokkolaiset babouche slippersit saivat putiikilla suuren suosion. Käsityönä pienissä perheyrityksissä valmistetut nahkaiset tossut toimivat loistavina kesätossuina terassilla ja patioilla. Väreinä löytyy pinkki, musta ja harmaa. Tossun päällä on kauniit paljettikoristeet. 

Rantaelämään kuuluuvat tänä kesänä ehdottomasti turkkilaiset hammam-pyyhkeet. Ohuet ja kauniit puuvillapyyhkeet sopivat myös mainiosti torkkupeitoksi terassille tai sisätiloihin. Jokos sielläkin ollaan lomatunnelmissa?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti