keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Iris Hantverk hiusharjat ja sormikiharavinkki

Putiikilla on tullut useita kyselyitä luonnonharjaksista hiusharjoista. Tilasimme hiusharjoja Iris Hantverkin valikoimasta ja niitä saapui sekä luonnonharjaksisena että puupiikeillä varustettuna.  Harjat löytyvät webshopista täältä. 


Otin kotiin testiin puupiikkisen harjan ja olin iloisesti yllättynyt siitä, miten hyvin sain sillä pesunjälkeiset pitkät hiukset selvitettyä. Harja aukoi takut hiuksista tehokkaasti, mutta oli silti hellävarainen hiuksille.

Arkiaamuja helpottaakseni pesen yleensä hiukset illalla ja jätän ne rauhassa kuivumaan The Organic Companyn hiuspyyhkeen alle (turbaanipäinen mutsi on tuttu näky meillä). Laitan pyyhekuiviin hiuksiin hieman muotoiluainetta ja selvitän hiukset harjalla auki.


Tällä hetkellä olen tykästynyt Less is More -sarjan Flower Whip -muotoiluvoiteeseen. Tätä ihanan tuoksuista hiustenhoito- ja muotoiluainesarjaa myy Viipurinkadun naapurini Ekokampaamo Kaipaamo.

Helppona muotoiluvinkkinä toimivat lapsena oppimani sormikiharat. Illan viimeisten uutisten aikoihin kieputan lähes kuivaksi ennättäneet hiukset reiluissa osioissa sormen ympärille löyhäksi keräksi. Kerät kiinnitetään pinneillä hiuksiin ja sitten vaan kauneusunille. Aamulla kerät puretaan ja hiukset kammataan auki. Helppoa ja hellävaraista hiuksille.

Olisi kiva kuulla sinun hiusmuotoiluvinkkisi? Onko sinulla takataskussa arkea helpottavia niksejä?
Iloista kesäpäivää kaikille koleudesta huolimatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti