perjantai 27. kesäkuuta 2014

Putiikin perjantaifiiliksiä

Nappasin pari kuvaa putiikilta perjantain kunniaksi. Ikkunaan pääsi paistattelemaan kesäkeittiön ihanuuksia, kuten Danskin emaloitu kattila (täydellinen uusien perunoiden keittoon), voikattila (suorastaan huutaa tillivoita uumeniinsa) ja Iris Hantverkin juuresharjat (onnen omiaan uusien perunoiden pesussa). Nicolas Vahén oliiviöljy ja sitruuna-inkiväärisuola sopivat myös moniin kesäkeitoksiin ja -keittiöihin ja toimivat myös hyvinä mökkituliaisina. Mitäs teillä kokaillaan tänä viikonloppuna?





Kesäkeittiössä tunnelmoidaan Isle of Wolfe Hibiscus Orangerie -tuoksukynttilällä, katetaan pöytä koreaksi Mateuksen ihanuuksilla tai rennosti palmunlehti-kertiksillä. Porkkansaippua puhdistaa sipulin- ja kalantuoksut käsistä ja L:a Bruketin tiskiaine pesee astiat hohtavan puhtaiksi. Hobstar grogilaiseista maistellaan päivän päätteeksi kesäiset jälkiruokadrinkit.

Viipurinkadun putiikki palvelee huomenna lauantaina klo 11-15 ja webshopiin pääset ostoksille vaikka samantien tästä: www.cillas.fi. Herkullista viikonvaihdetta kaikille!










1 kommentti:

  1. Voi, mitä ihanuuksia, nuo sudenkorentoservetit ovat myös aivan ihanat! :)

    VastaaPoista