tiistai 24. kesäkuuta 2014

Ei saa riekaloida tapettia

Vielä on hyvää aikaa osallistua suutarin lapselle verhot -postauksen kilpailuun ja arvontaan. Ihania ehdotuksia on tullutkin jo useita, mutta vielä olisi tilaa uusille. Rimaa ei kannata pitää liian korkealla, vaan sävyjen ja kuosien ideointi riittää mainiosti. Rohkeasti vaan mukaan kommentoimaan!

Esta Home -tapettivalmistajan kuva samanlaisesta tapetista,
tummanharmaan sävyisenä.
Uusi tapetti on kestänyt hyvin vielä seinässä. Mietin juuri, että olenkohan jo varoitellut liikaakin pientä miestä kajoamasta siihen. Kysyin juuri häneltä ihan toista, hoitopäivän kulkuun liittyvää asiaa koskien, että mitä pitikään tänään muistaa. Vastaus tuli kuin apteekin hyllyltä: ei saa riekaloida tapettia!

Esikoisen huone sijaitsee kuopuksen huoneen vieressä ja vaikka olemme yhä tyytyväisiä hänen tapetti- ja verhoratkaisuihin, on sen uudistaminen alkanut myös jotenkin kummasti pyöriä mielessä. Mikähän siinä on, että yhden nurkan kunnostaminen poikii aina lisää hommia? No ehkäpä tämä kuusivuotias talomme alkaa olla juuri sellaisessa sisustuksen kohennusiässä. Mitäs tuumitte, onko tämä tuttu ilmiö teilläkin? Iloista tiistaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. Todellakin tuttu ilmiö! Reilu 10-vuotias talomme on jo kertaalleen kokenut useimpien huoneiden uudelleen maalauksen, kun rakentaessa kaikki sudittiin kiireessä samalla värillä. Nyt yksi huone odottaa kolmatta uutta väriä, mutta saakin odottaa, koska toimii välivarastona uuden mökkimme kalusteille ja tarvikkeille, joita olen innoissani hankkinut, vaikka mökki ei ole vielä valmis :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Etanaelli kun kävit kommentoimassa. :) Sinulla ei sitten sisutusprojektien määrä näytä ollenkaan laantuvan, kun on mökkikin rakenteilla. Ihanaa, kun olet voinut rauhassa hankkia aarteita sinne. Iloista päivää!

    VastaaPoista