maanantai 2. kesäkuuta 2014

Kesän aukiolot ja postikut 0€

Nyt varmaankin uskaltaa jo sanoa, että kesä on tullut. Mieli auringonvalosta ja hiljalleen palaavasta lämmöstä iloisena julistamme kesäkampanjan alkaneeksi! Tarjoamme postikulut 9.6. mennessä tehtyihin ja arvoltaan yli 40€ webshop-tilauksiin. Ostoksille pääset tästä: klik.

Lisäämme webshopiin parhaillaan uusia tuotteita, kuten Becksöndergaardin uusia huivi-ihanuuksia. House Doctorilta on myös saapunut toivottuja raidallisia pyykkisäkkejä sekä metallilankakoreja.

Nicolas Vahélta tuli myös uutuuksia ja ihan pian saamme lisää Libbeyn Hobstar -laseja. Muitakin lasiuutuuksia on tulossa. Kannattaa pysyä kuulolla ja tsekata webshopin uutuudet.Linnanmäki tuntuu tuovan kivasti lisäsutinaa Viipurinkadun putiikille ja päätimme pidentää aukioloaikoja kesä-heinäkuun ajaksi. Palvelemme nyt myös tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 18.00 asti. Uudet aukioloaikamme ovat:

ti-pe 11-18
la 11-15
Päätimme myös antaa piut paut lama-ahdistukselle ja palkkasimme kesätyöntekijän. Puotipuksu iloitsee siitä, että piskuinen liiketoiminta kantaa jo sen verran, että mahdollisuuksia kesätyön tarjoamiselle löytyy. Kiitos siitä kuuluu tietysti teille ihanille asiakkaille, jotka olette asioineet sekä webshopissa että putiikilla. Kiitos uskollisuudestanne ja pidättehän meidän kiireisenä kesälläkin!

2 kommenttia:

  1. Jee jee, hu tuun täyttää raakasuklaa varastot;)

    VastaaPoista
  2. Jee, Riikka kivaa kun tulet! Onkin taas paljon kuulumisia päivitettävänä ja haluan nähdä sun uudet Samuijt! :)

    VastaaPoista